MUNCHIE PART 2

0 thoughts on “MUNCHIE PART 2

1. Munchie u proud say yuh babyfada f**k awf the whole a the young gal dem eehh all inna dem mout? were u there? did u hold the camera and help to get him hard? kerry ann say u full a std and it look like a true if u a encourage yuh man fi go out a street and roam.

1. Dwl met web mi see it me say she na no sense days why dem tek set pan her.. You nuh see she slow.. Bout forever 21 lmao I cannot badda

2. I went to school with this girl. Ahhh sah bwoy she nuh Change all now. A who a har man really. Weh him IG name..

3. Met she a half idiot but look way better than shape baddd Kerri a more feminine. Kerri looks like half horse half human har friends dem a hype her if you a hot gal u no chat both materials stuff any body can have anything they want in this world.

1. Genuine mi haffi seh she a half idiot…from what I see, Munchie was not raised like that, a follow she a follow a certain lifestyle because she know di tings dem bout Kerry and she hardly a talk dem up. She foolish

4. Dem all a bunch a weirdo met y they couldn’t come from some other country dammit why Jamaica.

5. A REALLY..SHE MECK KERRY GWAN..TECK AFF HER CLOTHES OUT A ROAD…….KERRY SHE HAVE SECRET Fi U..DAS YOU YOU U A BEHAVE SOH

6. Wait. Mi confused !! Somebody help me. Why are the arguing and doing each other so bad? Who did what to who?

7. So if she have Kerry file why she fraid di dash it out?…Met a how dis start? Yu affi go get di MET an mek wi know di details. Humbly waiting…lol