MI NUH LIKE DIS MATE

DI WIFE SEH DI HUSBAND DONT OWN NOTHING AND IF SHE DONT COOK HIM DONT EAT SO MI NEVA A RUN BAK A HIM BUT ANYHOOT THIS MATE IS ANNOYING THE HELL OUTA MI WID HAR BRITENESS

12 thoughts on “MI NUH LIKE DIS MATE

1. The mate deserve a proper beating all now she nuh take weh her self only when the police come she walk away she must a nuh have no papers or I’d

2. Is she in her night clothes outside a cuss. That wife have time arguing. You see how that mate still standing up there one black eye for her for being careless. Him oh boy when he reach home clothes in a garbage bag bleached out and cut up. When he try knock on my door one of my friends man friend answer the door asking him how can I help you. If he start excitement call the police he is now trespassing. Waste no time with dutty boys like him. All that carring on she’s doing its not worth it and she’s clearly not done with him.

3. That’s poochie from uppa Mitsy shop on one 65 her man name Dwayne the bleach out face boy weh Eva deh pon pink wall this nuh look good at all poochie koture she name on ig this is a shame God know smfh

4. Can tell ano di first him cheat cause in di first vid she say a wahappen to yuh.. Mi naw say a man caah cheat pan Mi eno… But pussy yuh slip yuh slide drop an buss up dat much mi know… Cause mi naw gi no chance an mek man tell mi dem sorry an naw dweet again.. Afta mi nuh bite up… Dem say two wrong nuh mek right an is true cause a me alone woulda right when mi dun dash out di pussy. But mi wouldn’t too hurt still cause mi f**k an every man me Eva tek so ano nothing 😉 beat unnu tuh di punch all when yuh faithfully a waste yuh faith boy mi still a hide an geet weh…. Yea! 😉

5. Di wife a hackle up arself n di mate calm…. Sumn wrong. If me sure mi a wife mi nuh hackle up myself

6. The said out of her own mouth that she knew that he had a woman so he either told her or she seen them together and him wanted the mate or the mate wanted him… The wife said she just gave him $150 dollars so what he go do go get room with the mate to dig her out… The mate was scared fi go outside while dude was videoing everything… If I was the mate I wouldn’t stick around, stick around and talk to the wife bout what, move your a**…I hope the wife kick him out with all his sh*t and do not let him back in her life, send him go to the mate…