MATRIX A TALK BOUT DI RES A SELECTOR DEM

10 thoughts on “MATRIX A TALK BOUT DI RES A SELECTOR DEM

1. Tony di promoters book who dem can afford and want to play a dem party. Yuh love chat off yuh bbc mouth like one likkle gal. I see why yuh an Foota par.

2. Duty Matheron need fe stop call god name about god reload him with him duty bad word
    Him look attention you see

3. Dem dance deh full up a mostly foreigners weh nuh care who playing wat, dem giv zero fucks bout di music, dem fly dung fi tan up an pose wul nite watch an chat one anedda, dat is wat dancehall have become

4. Selector boring? But you can’t even keep a short video lively. I highly doubt you are what you are claiming to be. You telling ppl fi sdm, but look pon di lips you born with. Hate you hate your damn self and I totally understand, because if I had to wake up and look in the mirror and see that looking back at me I would hate myself too. So guh teck di ugly lips and put it under who piss you out and suck dem.

5. Somethings he say is true although Mi cant stand him and foota hype. The over done body red flag. The fake brand Dem red flag and the boring dance red flag..not to mention fendi factory move gone a Jamaica last yr it was Gucci this yr fendi.. Cheap and clean mi seh if u cant afford the original just buy nice simple things and wear that will work. Mi seh fendi and Versace nearly blind me down there.

6. SHim seh some real tings yes but sounds like him hungry an nuh money naaa mek pan feem end. Boooooooo! lowe di ppl dem mek dem eat yuh eat nuff aready and if yuh plate empty now go get a 9-5 six tongues boi.

7. A TRUE MOST OF WHAT HES SAYING, I WAS DUNG DEH FI XMAS, ME SAY MI IGNARRANT FI DI BC DANCE DEM ESPECIALLY FUSION RAM YES BUT BOOM BOOM WAS PLAYING FOR HIS MONEY, THANKS TO CHRIS D, AND FIRE LINKYS ENNA DI MAWNING MI CATCH A VIBES, THIS WAS DI WORST I HAVE SEEN XMAS PARTY, LADY ROSE SPORT WEAR, & boasy ppl dem was the best, THE REST WAS STRAIGHT FCKERY, AND YES DI FOREIGNERS & LOCAL GYAL DEM BODY WAS A HOT MESS, AND DONT TO MENTION DI FAKE CLOTHES DEM, MI SHAME FI DI POOR DESIGNERS DEM…FENDI I WOULDNT BUY THE REAL ONE AGAIN TO RASS…

1. Tings and times a change selector money alone cannot sustain you and your family any more look how long him in the business, he should have several business set up overseas, move with the times or you get left behind.