MARVIN AND HIM BOO DANCING DI DANIBOO

16 thoughts on “MARVIN AND HIM BOO DANCING DI DANIBOO

1. So to be a dance hall queen you have to be shaped like a sumo wrestler? Dancers usually have nice fit bodies, why do Jamaican dancehall queens have wanga guts? Nickeisha and Dani-boo need to lay off the heinekens and start drinking some slim fast buy the crates.

1. Rubbish! All shapes and sizes no discrimination to Di ting! Lol from mahga to mampy. Dem too much fi me but entertaining so can’t tek dat from dem cause dem skill no raas

2. Den a so nickeshia tuff him just jump off the stage with her and she land on her back and him land on top of her and she no budge me woulda bruk up to ras

3. I DON’T BELIEVE IN OBEAH. BUT I KNOW ABOUT EYE WATA. AND WHEN EYE WATA KETCH YOU. MARVIN YOU MEET YOUR WATERLOO.

4. What is this really? People really spend money to “book” these people? Seriously now Met, wah dis? I could never go to a party go watch this kinda behaviour. The girl don’t even flinch when she drop on her back. Me coulda have man a do me like this inna party? The way the two “men” a hop, skip and jump, me swear a two anancy. What a nonsense though

5. Dem gal yah tough! No wonder nuff a dem sound like man! Look how dem get fling a ground! No wonder dem mind warped! Dem not even realise seh a abuse!

6. fi him ooman tuffa dan grung,look how him just dive off wid har to floor, them nuh fraid a back bruck or head lick better yet dem nuh fraid a death by accident, this anuh dancing dem need fi cut out de foolishness somebody aguh get hurt wickedly

7. Den is which yute coulda tun mi inna flying saucer and chuck offa stage wid mi…den before we hit ground him tun mi inna air mattress :ngakak Dis is not dancing, my gurl guh tek up bodyguardin cause yuh tougher dan ah bullet…

8. Nah lie sometime mi like watch the f**kery dancing and more while mi can’t bother with it. But him never just chuck off the stage and land on top of her like wha unuh a say. He broke his fall first and then them touch ground. Mi did affi watch it properly because mi know she couldn’t recover so easy just suh!