LISA HYPE VS GAZA SLIM– LISA SEH A FI HAR COCKEY DAT ………….

0 thoughts on “LISA HYPE VS GAZA SLIM– LISA SEH A FI HAR COCKEY DAT ………….

1. dem coming like the mucinex green mucus who a fight over the germs tv commercial. lol seriously the gems had him mucus at home with kids and u out a road a claim him. lol MUCINEX for all a dem lol

1. a guess when you career on life support _______________FLATLINE_________ . dem better find a hit soon. or leak a sex tape like the other ugly one dem. “SPICE’ up dem career !

1. _________________ah kayh tek it :ngakak salt is not SPICE eno and a so so salt dem a dash it cyah bring up dem flayvah

2. I want to see slim video, because Lisa shouldn’t even memba that kocki, because that kocki was like Freddy night made on Elm Street in a her life. Lol

3. This man Kartel in jail and Gaza Slim arguing ova a man that already have a women he claim and children with that women and she fight ova him with Lisa Hype??? Lisa Hype I thought was done with Kartel the last fall out I thought they had???? I just don’t understand it the arguement is about what because his not getting out no time soon… Gaza Slim has to go do something productive it is what it was when he was out… It’s just funny how Kartel has so much influence on people…. lmaooooo

4. Unu stay deh mek the prison demon fool unu. A Kartel go tell Lisa fi truvle the likkle gal becaz him jealous. Vanessa never did a call Lisa crackhead, Kartel too mix up and bad bout him deh pon instagram a set Lisa fi war Vanessa. Why di prison guards a get pay if dem nah do dem job. Tek weh him phone and tab. Lisa is a cool girl but she fi stop mek di wicked boy influence har.

5. I dont think slim fighting over Kartel only Lisa Hype
    Slim move on long time or that is what she say at least
    Slim song turnt up tho

6. WTF?? I’m not sure is Lisa dey pon crack but she dey pon something. Something nuh right here..Big up Slim….talented, cute and ARTICULATE..

1. Articu wah? Vanessa needs a tutor like myself. She should take English lessons. Lisa is articulate and witty.

7. Kmt, Lisa wah – rah, kmt again, it look like she lick her head a tun INA double fool, after the disgrace weh that man bring down pan she. Omg, me like her I would despise down to the day Martel did Born, Lisa shame tree bun dung, 2 lick with a sledge hammer to bring her back life, cuz she dead to the world. No ratings.

8. I don’t know one song whe dem sing. All that negative energy needs to be channeled into creating a boom hit. Second thought, nuh Kartel did leak d video a Lisa a administer fellatio? Lisa u got a lot of nerves.

9. Mi like Vanessa voice shi need fi gwaan sing har likkle song dem an Lowe war alone cuz shi nuh ready fi swiper lyrically nor physically loll

10. YOWWW VANESSA BRIGHT ENUH!
    DI GYAL SEH “LIVE LIKE A VIRGIN MARY”

BUT WAIT KARTEL BB SEH HIM CUM PON YUH TONGUE AND YUH SEH AND LAP IT UP LIKE DAWGG, EVERYBODY DONE SEE DI BBM.
    DUTTY GYAL GWEH

11. All Three Women (Shorty, Lisa, And Vanessa) All Are Dumb As Shit. Lisa Riding A Bit Too Hard For Kartel. He Was The Same Man Who Leaked The Photo Of Her Then Publicly Shamed Her By Kicking Her Out Portmore. Vanessa Stupid Because She Has A Whole Man Yet Arguing With Side Piece Lisa. And Shorty The Dumbest Out Of All Of Them. Kartel Cheated On Her With Countless Women And She Just Pretends She’s The Only One. They All Just Dumb And Dirty.