LEGGO DI OOMAN HUSBAND, MONTEGO BAY OOMAN

11 thoughts on “LEGGO DI OOMAN HUSBAND, MONTEGO BAY OOMAN

1. Dwpcl :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak hunnu wicked…. Stop carry di ppl dem husband inna hunnu pussy…. Dead

2. Unu let him guh…let dem guh unu too dyum outanardah let him guhhhhhhhhh!!!
    Bwaaii my man yah look like him a talk from experience..poor ting, suh passionate but di P tiement..

3. This upsets me, why are people so gullible. The lady who a bawl out hallelujah & Jesus mi nun know how she fins call Jesus name in a this muck! Fake tongues and all. How u fi a preach & a bawl out bout pussy? Kmt

1. Lmfaoooo Mobay woman unno leggo the ppl dem husband #Deadings. Stop hol dem wid unno pusssssy haha a yah suh nice; that lady though is in fact gullible callin on Jesus in the midst of this false prophecy

2. Two kick she want inna har voice box! No need fi hype up that mad, batty man. She is prime reason me can’t stand no body a bawl out jesus round me. Fake and evil wid it.

4. I’m bother how him a preach and curse badwud at the same time. Somebody please explain, unless mi a miss something.

5. Ain’t no crazy in JA like a Mobay crazy. Mi love when him Ben back like a him name limbo champion. Unno nuh see di white ppl dem hurry up get taxi and get out :ngakak :ngakak