JESUS MUS COME

This pastor a lift up and throw down people ina somebody name and a seh a Jesus………And the church is allowing him to do so..all di pickney dem a follow him

https://www.facebook.com/PinkwallOfficial/videos/408396332911931/

7 thoughts on “JESUS MUS COME

1. No man! Why dis fluxxy batty man doan guh sidung one side wid dis foolishness? Why him keep a karate chop and wrestle mania di people dem ah grung??? Children live what dem learn, si di pickney dem all ah ketch dem practice from early! And di big bredda inna di baby blue shirt wouldn’t corporate and lay dung ah grung suh him gi him ah rawtid karate chop inna him big gut.

2. What di BBC JBC bungopushthegrasscart a gwaan ya suh!!??

How do Christians justify this?? Try ME…make this mek sense to me please I beg of unno!!!!

3. But look pan di ketcher dem to nuh,,, see yah..if I laff in yah .. All dah woman just liff up fi hard hand like she going through pearly gates?

4. For most black ppl if dem nuh see dramatics in church they are not convinced that God is present. What they looking for to show externally is already inside of them. If God was jumping up and down and running around like they are doing every planet would be smashing into each other and there would be no organized orbit, no gravity and no life could exist. Dem nuh see seh God is about order and structure? A which God going to have ppl a fling dem self round suh and foaming at the mouth screaming all kinds of things like mental patient, coulda never the same God weh in charge of the universe.

5. Di paster gay… A wah dis???? Den ppl really go siddung chu dis an pay offering an dem tings deh??? Das why mi naaaa go inna no church… cause my bible tell me seh wey 3 or more gather can be church an desso can be hloy ground…..it betta mi gi some ppl wey want help mi money nuh church naaaa get it doe.