JENNY JENNY

6 thoughts on “JENNY JENNY

1. STFU unnu assume shit too much! You talking like a fucking dunce head, everytime a man kills a woman somebody like you pop up assuming that the man was minding the woman. me iggy fi unnu.

2. She told no lies… Wise up and leave these men alone because all if a one pair of shoes dem buy give yuh, dem feel say dem own yuh after that!! The tables must turn and woman start kill man, especially the ones weh breed woman all 10 times and then later on lef dem as a single mother!!

3. Let me tell you about stupid obsessive / possessive men, majority of them naw mine the woman and dem nuh want the woman, she just must not have a life outside of him. They want the best of both world … my ex-husband in Canada nearly kill me just because he wanted to go to Jamaica to be with the baby madda, but him never want me to leave him.

I told him that if I found out that he was f&3king around with the baby madda again (yes again) I would leave him. Suh mi find out, and him vex say mi find out (it did hat) mi bawl like a eidiat… took me sometime to leave him, but I did. Then what did he do? Tried to get me to come over him yaad, only fi find out say a Jamaica him a guh and him did a try fi get rid of me. He tried to sweet me up, send me picture of things he bought and all a tell me how much him miss mi. The truth was mi almost guh to. mi guh mi bed and mi dead mother dream and tell mi fi stay home. long and short a di story, we lef, mi nuh guh back, him guh Jamaica and come back a canada, the same baby madda lef hi an married one boy where she twenty years younger than her. I don’t see or hear from him since. Thank God mi alive an can live fi tell my story.