JAY SEH A LIE HIM BREDDA A TELL

ALL MI CAN SEH IS MI GLAD YUH PUT HIM INA YUH HOUSE BECAUSE A LONG TIME HIM NEVA LIVE NUH WHEY AND A JUS WHEY DAY YUH PUT HIM INA DI HOUSE…MUS SINCE YEAR CAUSE LAST YEAR SUH………..DI PEOPLE DEM DID A TALK SEH YUH DEH A FARRIN AND YUH BREDDA DOE LIVE NOWHEY

0 thoughts on “JAY SEH A LIE HIM BREDDA A TELL

1. Me bring back robertt,daffy and bread pop front page

. .. Jay what you said cab go suh, who can make your #1 enemy like badmine family.

2. Jay funny as hell, Jay said his brother can say he never helped him because he ain’t looking for no credit but then him reel out everything he ever did for the brother……Yuh live inna my house and collect the rent and put it in your pocket my yute, yuh ever work ah Jamaica ah day inna yuh life, how yuh reach ah dance every night…….FUNNNNNAAAAAAAAAY!!!!

3. Jay need fi stop bleach out him skin! him look like a batty man ina real life! apple you need fi stop give him your bleaching cream fi use!

4. I believe his version. If someone a try scandalize yuh pon sm u a gwan talk di tings. Ungrateful badmind ppl. Kick him outta yuh house J. Wutliss bwoy.

5. u ah man, lion…si yah lawd..watah prekkeh..nuh cyah wah ennuh if him breddah really tell lie seh him own breddah send man fi kill him ah one wicked brute…mi wouldah tek him outah di house too, caz if u suh evil u nuh fi hab nuttn fi mi.

Anywho B uptop, Yes J-ike, you stop rubb, it don’t look good.

6. Not only the bleaching, Jay look like apple a inject him with rotten botox round him crows feet and cheek.. look how it meek him eyes beedy and him cheek bone look fat like di cat woman of manhattan.

1. its called cushing syndrome thats what he has him face just a get bigger n bigger each year him soon look like bossy dolly

7. A from the late nineties J a hustle fr him just come and a wrk in a Peppa jerk chicken shop Pom Flatbush…Real ghetto youth. Apart from him bleach out face him cool. Hope him an him brother can talk over this and move forward. The brother need a job though big and serious

8. I don’t know this man from a can of paint, firstly let me say he is far from ugly, this video has changed my view of him appearance wise, he just needs to stop bleaching, good looking guy, secondly, I believe his every word; completely plausible!

If it’s one this I HATE it is the phrase “demand deh ah farrin and dem xyz ah…” Listen mi, AS LONG AS IT’S NOT YOUR MOTHER OR FATHER WHO IS IN YOUR NATIVE COUNTRY IN WHATEVER THEIR PREDICAMENT OR SITUATION MAY BE, OR A FAMILY MEMBER/FRIEND/LOVE ONE WHO AS GOOD TO YOU WHEN YOU WERE DOWN OR WHATEVER THE CASE MAY BE, MI NUH WAA HEAR SHITTTTTTTTTT!!!!! And it DEPENDS on what kind ah parent too, because anybody can skin out dem bombo and grind and breed, but NOT everyone is a GOOD mother or father, and he who FEELS it KNOWS it! Not everyone who was burned/hurt/abused/neglected by a mom or dad has the mental an emotional capacity to forgive and move on, and the ones who can do it at THEIR OWN PACE and talk to dem God after. PEOPLE ARE HARD TO DEAL WITH, ESPECIALLY YOUR OWN FLESH AND BLOOD! Me Dat barefooted bwoy GTFOH

@Quena, when yuh wutliss and licky licky anything is possible! HIM FI GUH LOOK WUK! If he was in Jay’s position would he be helping anyone????….Jay free fi seh ANYTHING him want! Ah fi him mout’ and fi him MONEY!!!

1. @We Nuh Pet…….He’s free to say whatever your right but he continuously says he ain’t looking credit but why he listing all the sh*t he does, make it look like he looking something, stick to what you saying dude…..stick to why you mad if you not looking credit, IJS!!!

2. @ WNPP 100% str88888!. This video is not about the man looks. @ Quena..yuh see when you help the same person often they stop appreciating your help and it turns into expectation. Its not nice to talk about the things you have done for others but some ppl need to be reminded cause dem memory short. Mi nu wrong him.Legally you responsible for your minor kids and in certain cases a spouse so J bredda need fi go look a work inna shipping and receiving. Him 2 brite. If J really send man fi claat him so what. sibling ting dat!

9. Typos *one thing I..*, *dem deh ah farrin*, *LOVED ONE WHO WAS*, *WAAN HEAR* *Mek dat barefooted*

10. Plus it was necessary for him to clear his name! Those were VERY SERIOUS allegations! Especially for the sake of his budding business, which I didn’t know of, such allegations could be DEVASTATING to his business and cause SERIOUS REPERCUSSIONS, along with the inevitable stigma and bad mouthing. All the best in your endeavor Jay, and whatever you do, keep God in it!

Barefoot cruff guh look a job! *cut mi rass yeye*

11. Jay use to be so handsome back in da day b4 da bleaching but to each is own. Anyways me nuh get between family feuds me jus a fass

12. I wonder if Jay brother nuh fraid PETPP ( People for the Ethical Treatment of Pink People) nuh come dung pon him. Cuz PETPP nuh like when yuh mess wid dem own enuh. Jay stop rub please cuz yuh reach ET (Extra Terrestrial) levels of bleaching, a some alien ting yuh deh pon it doesn’t look gud.

13. I believe Jay Hi-con the brother is mad because the bike get tek wey simples. I also believe he would have been pushing his strength down there because he is Jay’s brother

14. Jay’s reasons for sending for the bike may be truthful but the men went to the brother with force..If he asked him for the bike and he did not give it up , common sense seh him nah go send fi the bike calmly..I dont believe he sent anyone to kill him because if that was so he would have been dead so the bredda a lie right desso

1. One thing I notice with the jamaicans a yawd nowadays ..You can enable them; they dont like to work, they feel you are obligated to them as u quint dem waa damage yuh fi ur own things…as u stop give them you become the enemy…which is the reason why jamaica is where it is not…dem is lazy and worthless 7/10 a dem

1. Is barrel culcha. Folks gotta move away from that. You hab big rass man all in dem 30s and 40s who never lay up dem spine and do one days honest work in dem life chu dem hab smaddy a farrin, dem liddung in parents or di fambly house, get car, clothes and pocket change. No man, what kind a dignity as a man in you dat all you look around and it come from smaddy else’s labour. Dem livity deh sick! Is Jay spwile him, if him did run him he would have had to do something from long time. Sometimes di older child feel seh dem haffi teck care a younger ones while dem nuh know dem feeding a beast whose gut and appetite is bottomless. Look how dis ingrate gwine embarrass him own flesh and blood ova summen weh nuh feem to begin wid. Dats why mi nah wrong some weh cut dem clean, some a dem ongle carry you dung to dutty wid dem.

1. Power(less) Icon is the older one??? That even makes it worst. How you a live off yuh younger bredda suh man? Him a talk bout bike…J need fi kick him out so him can bitch bout homelessness as well. Ungrateful users.

2. When him go in the streets a men problem and a try stop him brother from mek a money.. A how him a go ride bike and live inna house rent free andpocket rent money if him try stop him brother hustle? Him nuh see say him a try stop all fi him own hustle? What if something on the house wan fix? Because all jay icon say power icon a do is pocket the money and go a dance. So him nuh see say a fi him likkle hustle DAT too? Dwl if ppl just stop to really think more while lmao

15. 1. I believe Jay I when he says that his brother is lying because I have never heard this man speak before.

2. In life anything can happen to anyone. What if somebody had killed the brother and the incident was completely unrelated anything going on with what’s going on with him and Jay I. Not only would you make your brother look guilty of your death you would set your family against each other and let a killer go free.

3. Jay I please stop bleach not a good look it don’t look good on you.

16. If uno think J Icon hype, think again, the brother passed hype, every word Jay say is true, the brother, act like him a don’t off Jay money, him show off so till, him don’t work, boast about what him have and what him dont have. Him lie, is through him tell people say is him send money to buy the bike, why him shame and didn’t want to give it up. The man them that go for him never did a go kill him, but them did have to man handle him for hI’m to give it up, because in a hI’m head him think hI’m is a bad man too. Lol

17. That is why I was not going to follow the masses and jump on the bandwagon on the first post. I do not know these people from no where because I do not mix and mingle but it does not prevent me from being in my assessment of things.If people do not like Jay Icon that is fine but sometimes we need to sit back and look at things objectively and try to make sense of what make sense and what do not. We cannot always jump on the bandwagon because of ill feelings toward the dude. Anyway I hope him and his brother can hash things out.

18. yeap nuff man A JAMAICA FAMILY TOO MOVE SUH. always a try pimp man . me nuh stop ignore the effing watts app. wifi make begging easier. fire pon the watts app. had to run from it. dont get me wrong will help when i can but mi nah mine nuh body. lol WHEN YOU GET A GOOD MORNING TEXT mi know what coming next. my family good mornings are expensive .

1. Weh u say fire fi whatsapp? A so fi dem morning expensive men u haffie run faster than bolt. What a expensive morning Lmao..

19. them parents must shame of them it nu look good public it can talk over private my sister and brother is the world to me till the end of time mi grow well with both parents

20. Hey Met. Please to get ur commenters unda control 2day. it’s been such a long time since ive had this much entertainment in 1 day. I can’t deal wid unuh. lmao

21. The brother very wutliss and licky licky….. Even jay tell him he should be ashamed to say a woman a tek care of him. Idk but him hypeeeee and hungry bad….. The brother was in america too so him did have the opportunity to buy things. Him do badmind jay and always a watch wha jay do wid him owna money….. If jay want dash it a road or give ppl dats not his business him need several jobs ….. Only hope dem can patch it up thou adn the brother learn fi chill

1. Seet deh. Di brother was in di US as well, den why him didn’t meck use a him opportunity? I caan badda yah.

22. Bwaii met mi distracted by him lips, remind me a 2 cup ah cooking oild coulda use fry two pound a chicken, and di face pink like a loaf ah ham…mi a guh back go listen the video firreal now caue mi cudnt concentrate milk a while ago .

23. Mi believe Jay Icon dem family deh a jamaica is di worst, mi seh mi have a sister who use to call mi every day and tell mi how she love mi and miss mi and can’t wait to see me and from mi go Jamaica di LOVE GONE, because she try overcharge mi fi everything mi beg her buy fi come back with and mi neva give her mi suitcase a clothes and shoes with my personal stuff and neva tek out mi false hair outa mi head give her. After mi pack 3 barrel and share up, she still neva satisfy, i honestly can’t stand dem out deh, dem mek mi don’t even want go back no time soon.

24. Jay icon if your reading this msg…please lay off the bleaching your a very handsome man and if your using Botox STOP ok!! Ur lady won’t tell you so I will ok babe..U seems like a very down to earth guy and I believe ur side of the story. Maybe who went for the bike ruffed him up and he felt violated but I don’t think you would do no harm to your own brother. I see a lot of ppl give you a warm time but I can see genuine in you. Y’all is family at the end of the day so just work it out on a positive note!!! Stay blessed! stay humble! god bless you all!!!’

25. @Quena, when yuh big and thick and tough and trang and WUTLISS, ANYTHING GOES!!!!! WORST IF YUH NUH ‘ITCH FIRST DECLARE SEH AH GAL MINE YUH!?!?! HIM TEK WEH HIM RASS GET! HIM SET IT SUH! AH WALK UP AND DUNG INNA DI MAN YARD WID HIM BIG, TUFF, BAREFOOT SELF AH CLASS HIM? F**KING BRIGHT!!!

Ah nuh dat, ah know him never know seh Jay wudda REALLY STICK TO HIM WORDS FI ONCE AND REALLY TEK WEH HIM F**KING BIKE FROM HIM! Ah SHOCK di WUTLISS f*ka SHOCK dats why him wait suh long fi mek di video! WOOOOOIIIIEEEE!!!!! JAY TUN HIM HAPPY CART RITE OVA! AH HOW HIM AH GUH IMPRESS GAL AH ROAD AFTA DIS!?!?! F**KA!

@Marie, absolutely so! @Met, 21 gun salute fi yuh argument!!!!!

@Anonymous 2:45, #REALTALK!

@Anonymous 3:19, PREACH!!!!! And it is that VERY SAME DUTTY “barrel culture” mentality which gave birth to the phrase “DEM DEH AH FARRIN AND DEM XYZ….” MI HAAAAAAAAAAAAAAATE IT BADDDDDDDDDDDDDD!!!!! If only they knew what ppl “deh ah farrin” haffi ah STRUGGLE at times do stay afloat!!! That’s why my mom always seh, she want EVERYONE to get the opportunity to come abroad aka BIG FARRIN (UK, CANADA, US), so they can see how HARD IT IS! As Jay seh, nuhbaddie naw gi nuhbaddie nutten dawg! Not even man ah gi dem woman money fi upkeep household or dem pickney again! I CURSE THE DAY THAT BARREL CULTURE AND THAT “DEM DEH AH FARRIN…” BULLSHIT WAS DEVELOPED!!!!! And as @Marie said, they stop appreciating you and your little much becomes AUTOMATICALLY EXPECTED! Like DEM gi yuh supmn fi put dung!?! F**king bright!

26. Question, is it ah curse or something, why some older siblings suh f**king WUTLISS!?!?!?! Dat big tuff bitch shudda SHAME! Have him likkle bredda and gal ah mind him! Look how him BIG AND TUFFFFFFF???? OLE SHITHOUSE!

Jay, guidance and protection yuh hear sah! And may your food basket be always full!

OLE BAREFOOT CRUFF GUH UTILIZE YUH STRENGTH PON A SITE, DI ARTISTE HAVE HIM TALENT AND YUH BREDDA HAVE AMBITION, SUH SOMETHING WILL #HAVE TO WORK! DEM AH DO DEM, GUH FIND YOU! THOUGH IT WILL BE HARD, BECAUSE YOU HAVE NEVER THE NEED TO, CAUSE YOU TEK A BINGY AND KILL WORK DEAD LIKE GRASSQUIT TO RASS!

1. Social Media is apart of the problem…when licky licky ppl see champagne splashing..designer duds..big car…house and all dese things post up pon ppl wall dem think say it ova ya a give wey. Inna fi dem head space dem a think if you can bade in champagne you must can tek care of me. Ppl must stop it…try post some bills, pay stubs, student loan bills, car note and insurance bill you get my drift? Mi know a well off girl in JA who has a child with my friend current bf. She fi eva dey pon the girl page and a mek demands bc of how nice she claim baby daddy a live.

1. All a di popular dancehalll celebs dem hab dem fans believe it or. Many use dem fi fashion inspiration and all kinda tings.

Talking bout fans, Met, is how long now mi nuh see nutten put up bout Shevonne? Is wah happen to har, she still on di scene?

27. Jay stop lie…ppl him send di man, I don’t think him tell them kill him but they went wth they guns a di taxi driva kno di bredda and say him neva kno say a him, a good youte..Jay make di video cos him kno say him go look bad inna ppl eyes n him dad wich is both of them dad tell him say if nutn happen to him bredda ,jay n di rasta a dead, dem father close wth both of them but conroy a betta youte than jay that’s u the dad call jay n warn him, if jay a tek care of conroy ,ppl unnu ask him y him father live in a likkle 1 room board house wth dirt floor, y wudnt he take care of him dad too, jay too lie, him nah tek care of him bredda, all lies, yes him used to sen a likkle ting now n then but him nah sen more than $50 or $100…if jay leave a belt or a tshirt a jamaica him bredda affi sen it up…and if jay say a lie mi talk name of him woman dem weh bring up him tings, wen him woman dem meet him a jamaica a him bredda pick dem up ,pick up n drop dem anyway dem want dem go…ppl unnu ask him if him woman dem no Bring up belt fi him weh him leff a jamaica n him wudda kill him bredda fi sen it up…a conroy woman buy him clothes dem n nutn wrong if she buy dem cos a apple scam fi jay dem…Jay must stop lie…honestly jay a kool youte eno ,funny n ting but him lie n him only do tings fi ppl only if ppl ago kno bout it fi give him hype, him nah tek care a him bredda too f**king lie, not even him dad , give dem a likkle ting yes but nutn much like how unnu see him a dash out a party, while no matter how small him bredda have him a deal wth him father better than jay. That’s y him father call jay n mek him kno say try no mek nutn do conroy…him dad nah beg him but di man must feel away to see how jay hype n a dash weh money n champagne n him still have a dirt floor, f**kery dat, jay must stop lie n do betta..Mets jay a kool youte but stop mek him fool unnu

28. This explanation seems legit, given that it wasn’t laced with “wud a throw” . I can see where the other one coming from base on the outsiders being involved. Jay may have told one to do something and dem carry company and things go the wrong way.

Icon, why didn’t you fly down go take possession of the bike your self? Next time do dem things de yu self; if you a go put him out of the house use legal action and no send no more “people” to you blood.

1. You mussi wan the brother beat out him skin.. U no see how the brother stand up strong and bad a cuss dem off? One smaddy caah manage DAT u nuh hear the man nuh work? All him do a eat and sleep all DAT energy deh web him have inna him body would a damage jay face.. DAT face wouldn’t have no come a come back

1. Meck him guh nyam grass like Nebuchadnezzar. Older bredda nuh look to younga bredda fi mind him. Ole cruff caan teck dem, all dem do a siddung pon dem big seed all rass day long anna look smaddy fi mind dem. Tie him rass out inna bush meck him nyam grass and chew cud if him nuh waan wuck. Look how much cave inna JA, him nuh guh claims one and live eena it, him work him damn feet and get around like all who nuh hab vehicle. Waan push hood like dem a man and caan bring a bag a groceries or pay light bill and ooman siddung teck dem eena dem, den when dem breed get wuckliss pickney dem a wonda wah happen.

1. You and anon 7:36 nah no mannaz, lollol If him did address it himself the outcome may have been much different.

Me nah sen no body fi step to me family dem or tek nothing from dem because the compassion and spirit of family is different than that of strangers. So, in truth, king kong feel violated which is fair.

And young or ole siblings fi do what little they can for each other UNLESS is a real jancrow yah fi cut off fi life. Dem 2 yah can work it out because regardless whey Icon say strangers involvement only weaken resolution.

1. Mi get your point, PP and mi agree to an extent. But dis a nuh help out in a sticky situation or going through a rough patch, dis a minding like is a baby wah caan do nutten fi demself, as cording to di story. But you 100% right, the situation could have been handled more diplomatically and it did not have to reach social media, I can see why Jay had to defend himself as the allegations are strong. They should work together to heal this riff,if possible.

29. The culture of relentless begging from family and frens alike a yaad is an epidemic.Neva see nutten me detest more..AS Asha say, WHATSAPP, nuh exist pon my fone, it a str88 informer and a avenue fi di beggas dem..DI MOMENT U NUH GIVE DEM U LAST, U ARE NO LONGER OF USE TO DEM.

30. Jay say u a drive a men trubble.. So me send smaddy go tek way the bike. If you nuh have no drive stay one place and u cannot men any trouble.. Dwl when him go in the streets a tLk bad bout jay artiste.. The brother must feel like him a stop the ariste. But a jay him brother food him a stop. Me haffie men bad things men joke eehnuh met.. The man stand up strong a cuss off him brother and a tell pure lie pan him inna him own brother yaad and house.. No sah DAT boy dangerous.. If a me like jay me wouldn’t go back a deh yaad deh not even wata mi want fi drink from him.. No San what a boy wicked and lie

31. Sometimes in life yuh haffi f**k off wid family summa dem wicked bad Jay is ah Libra and dem family oriented Apple an him kids and di rest of his family will never want for nothing as long as him have it thats how Liberians are by nature Jay big up you Apple and the kids peace!!!

32. @All eyes….. Jay ooman whey bring up h belt name V….. Dats Conroy ole lady boo boo. The satdey when the man come fi the bike, you and Conroy lock up inna house and true you did deh deh mek him shame and talk bout gunman…… Girl, stop it bcs when Conroy ole lady come a JA you affi hide one side suh tek yu likkle f**k and stfu

Jaydion don’t owe anyone in JA anything suh if him don’t do shit fi dem its his money….. Why everything base offa jay tings? …… Unnu fi tell big strong body Conroy fi guh look wuk, a full time him get up offa him big raasss and use himself mek a living…… All inna him head a clothes fi guh road guh showoff. About time him stop ride pon Jay name bcs he’s NO icon he’s “Powerwutliss” …… Everything him call farrin fah, food, money, clothes, credit, bills money…… Him bloodclaat wutliss man ask him wha him did leave a farrin

33. Conroy walk n f**k a JA bcs a hype and use the name ICON as sham…… Wutliss Conroy tell the bitch whey a run in sey she was there Saturday just as a f**k nuh…… Anything Jaydion leave a JA him send fi it bcs a fi him money buy it…… Conroy yu lie and mek yuself look like Yu have money but the whole world knows you are broke and hungry….. Conroy yu shame bcs yu big up yu chest and hype up yuself and the dancehall now know the truth…. The house is not urs, you are a walk foot, you hungry and broke, all yu have is clothes and shoes……. Stop badmind Yu bredda and pree him over what him have and who him give…. All the time yu chat bad tingsbehind him back and him hear and still deal wid yu….. you a wicked n wutliss n licky licky

34. Lol @ bleaching comment..I agree wit u met..I believe jay..we know how dem stay dung deh..so jay y u doh mek u dad stay in De house good gad a u Fada don’t know dem but hope unu make peace..bless up

35. i heard ignorance and bitterness in Conroy’s voice n the pain in jay’s voice, i believe every word jay said ANYWAY MR ICON if u reading i have a lil secret confession to make I saw u some years ago n i said to a fren of mine that dude is fine but i cnt say the same again because of u with this bleaching ting, leggo dat man, Ur whole features changed n its not a good look….. blood thicker than water so u n u bro go talk over things

36. Jay father don’t want to stay there bcs of his business….. Jay’s dad learned the trade of making pots since he was a boy and now he supply ppl from other parishes with pots….. He rather sleep where his goods are bcs of the time he gets up to start plus his materials are all there……. The house have about 10 rooms he is more than welcome at anytime its up to him….. Remember that same man is Conroy’s father too, Conroy is older so why jay alone all the eyes looking at?….. Conroy need to put him father somewhere too, jay help his mother a lot and his sister….. Jay have his kids and his bills, whatever jay have is his and no one else’s.

Conroy can get up and do something too wid him wutliss self.

37. Jay icon u too f**king lie lie.u really a tell lie pan u bother u good tell the people dem the truth the truth u treat u bother bad people do not believe jay icon a lie him a tell him send gun man fi kill him bother jay icon u do video fi look good jay God will deal with u u a wicked People People do not Believe him.

1. He sent four gun men to kill his brother? HMMM but the brother is still alive, full of chats, look like him very healthy and a bun shirt pon clothes :siul lines??? Just checking. :siul :siul

2. Nuh come wid fi fckry. You well know seh ppl a ded a yawd fi way less dan dis, if Jay did send gunmen fi kill him bredda he would be dead. Di bredda in one whole piece till him can do video, him nuh ketch a hospital or teck one panadol so who you fooling. Unno fi tell di truth and stop tell lie man.

38. Jay you did Sen dem , u talk say u did ago dweet but who u tell neva kno say u serious….honestly u neva really sen dem fi kill him but if dem ave dem gun anyting cudda happen n u bredda must believe say u sen gunman fi kill him cos if ppl come wid gun ,anybody ago feel dat way. But mi kno u neva sen dem fi kill him but talk truth cos u did Sen dem, u mom tell u not to do it n if u didn’t ,y did ur dad call u n warn u dat if anything happen to conroy u n di rass ago dead

39. Apple u no stop style up di man woman but hope wen u reach fi har age u body stay like fi har ,n no batty or nutn no drop dung or a leak….wen u a chat memba say di woman kno all a jay secret dem a jamaica, she kno who a meet jay a jamaica n who live a jamaica..she a see how him n dem a play room for rent apply wid in, wen i run out ,u run in…damn clown..blieve anyting jay tell u, gullible gal u is…true di ooman no f*ck she no talk, but memba she deh deh n see all di time…u wudda bawl if u kno some a who jay a f*ck and some a who meeting jay in jamaica…

40. Yes “V” did bring up a belt but him no tell u who else bring up tings fi him, him can only tell u bout “V” cos tru a him bredda ooman, but him fi tell u wen him girl start wth a “S” weh did meet him a jamaica bring up tings fi him, damn fool, u in the darkest dark tru u a fool, u tink jay tell u everyting n anyting him tell u ,u blieve it….mi did spell out him girl name weh always a meet him a jamaica but look like met tek it off…apple a clown..u get more bun than anybody mi kno…AND DATS REAL TALK

41. Jay is a Cool guy, especially back in the days, I doubt it that he would do that to his brother, Hopefully they figure it out. Ppl please stop blaming him with the bleaching, DummyApple mixed up the cream, lol…… The best comment up here is the one that said Jay will be turning to big face Dolly, you guys ain’t right, but that was good.