JAMAICA GONE O..YES IT GONE

12 thoughts on “JAMAICA GONE O..YES IT GONE

1. Met, a want to find the creators of this being and give dem some rass lick fi drop dis off pon di world fi wi deal wid. Mi at di stage weh mi nuh care bout deze defective products wah wi left to contend wid, is the manufacturers mi hot fah. All dem makers of vampires, non-progressive elements wah dem leggo off pon wi and expect seh wi fi just deal wid it fi get some hangling to bloodclaat.

2. F**k up thing is u can’t even do him ntn. probably a bare bad man batty man a f**k him. dem will buss u head quicker fi him dan dem mother or sister.

3. This likkle creature need fi go rough up up up one toothbrush, likkle toothpaste and a cup a water pon dem muck muck deh pon him teeth dem

4. Pow pow inna him hole :nerd mi cyah badda call a uber :ngacir2 mi naaa too tarry.

5. This is as underage child. Tragic . The real question is which adults introduced him to this lifestyle by way of sexual molestation and seduction?
    How can we fix these broken children as a people? I do not care which country we or they are from, we must save our children from the beasts of hidden pedophiles !