IS HOW LONG KFAB LEF JAMAICA?

28 thoughts on “IS HOW LONG KFAB LEF JAMAICA?

1. IKR to the title- I don’t even know this woman, but the fakeness that is pouring from her accent and “wide- eyed amazement” at the “Real Jamaica” is annoying as f**k!!!

I mean, she’s even afraid to revert back to her original Jamaican accent in the videos- you can just imagine how she is sitting there with the “real Jamaicans”, as she likes to put it, going on like she is above them with her ACQUIRED New York accent KMT

1. From she put Greenwich Town you know she full a shit cuz a right ova sea side dat she a Marcus Garvey drive. kmt boy dem mussi tink ppl a fool.

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waah piss pan dah accident yah dwl… Unnu even sure a Jamaica shi come from? A wha she mean by dis a di real Jamaica???? No talk tuh mi… Suh if a really dung deh she come from a which part she come from fi a seh dis a di real Jamaica :ngakak. Heylp ooooooooo. Dem suh fucking stupid.. Di bih went tuh har own country wid a brand new self… A wha duh dah clown deh.

3. You had us all fooled till u dash yuh food at di dog. Wha make u nah pet di dog an make it Nyam out yuh hand like a real Yankee. Now gwan go jump inna Di gully so u can tell us bout real Jamaican swamp. Smh. Annoying much!

4. this cah real. nuh just two or three years ago she move come a NY??? Wah she mean by real jamaica??? smh

5. And can bet a country shi come from undah a likkle tree!! Nuff a dem stay suh! When dem come yah dem start speakie spokie!!! And gwan like dem betta dan other Jamaica’s, unnu moooovvveeee unnu dutty bloodclaat and gweh!!! But gues wah a di rite place unnu gone wid dat shit fi dem class unnu nastiness!!!! Move unnu bloodclaat and gweeeeehhhh!!! Like a nuh Dey unnu come from! Yow mi want vomit pan unnu mast rass!!! My hate unnu!!! Bout u a video tins like u neva seet before!!! Dutty kfab thank God fi America

6. Me say to pussyclat me deh from 2000
    And me nuh behave so and dis yah just come wanna be country gal a come bout cock

1. U nuh hear she a ask the man..what is that? If a laff teday dem bury me tonight..n see d dutty rattacastle wa she use fe live inna..so a who she a stop wid? No sah…gal u safer if u stick to u ja accident..cuz too much a gwaan inna massa God world right ya now..

7. No to blc sender yuh fuss mi because mi just done watch the gal insta story and a say a wey di blc dis nuh 2 aguh almost 3yrs since dah yamhead gal ya dey a foreign come a try gwaan pon ppl wid har fake blc accident. Mi know har fren dem and ppl a laugh offa har an a done har blc. Hey she betta gwaan bk a merica wey she did born an grow eno because a coulda neva St. Thomas she come from O. All Keyshia and blc Gucci neva gwaan suh a rass when woulda expect dem things ya from Keyshia. Hype gone mad some a unno blc.

8. Yoooo! When I saw that on her story. I was like,this bitch crazy. Gal leave Jamaica 3years now. And a talk bout really JAMAICA. like it her first going there. Is she a tourist or American citizen. Asking for a friend!!!!

9. I cant stand them gal yah, they just live fi bloodcloth clothes. She ugly bad bad bad, I dont care how much brand you have on they still look poor to me, or fake bc the name brand clothes and their quality of life dont match. How you have on a 8 thousand outfit living in the ghetto? How come when them gal yah travel u never see them a do things that money people do: like eat at nice restaurants, go resort, go attractions all unno do a party a dutty ghetto party inna name brand. Move fr yah unno smell like shit .

10. Oh crap, now “Twingy twang, twingy twanga, Hawkeye versatility is getting stronga. Put up unnu hand if unu love de twingy twanga.” is gonna be in my head all day now. :kr :hammer

Even babies in strollers know pigs and chickens when they see them. She just wanted and excuse to say cock, silly girl.

11. Lmao I knew this woulda mek it up ya. When i watched her snap I was like wtf is wrong wid this gal? She weh come from St. Thomas back bush ah gwan the most way and ah talk to di dog dem like wuleep nuh roun which pawt she use to live. She is friggen delusional. Like gtfoh!!

12. On Another Topic a what happen between Kfab and Masha dem just stop par just so ? A wha Bobbette aka Robbas say is either she har or kfab ?