INA MATEY BAG

10 thoughts on “INA MATEY BAG

1. Very distasteful and low.I hope the police charge her for this.Had no right to invade the lady’s privacy.Sounds dark & countyish btw.

2. Dis nuh look or sound good. Suh woman still a war ova man inna 2018? Where is di man dem a war ova? Guh see how him fava eediat

3. She have every right. She say that she tell her to “Fk” the man and low her but instead she bright to come a knock knock the window when she in the car with her man.

4. The girl said she the mate always a trouble her and she report her 3 times to the police… she even told the mate if yah f**k di man keep f**ing him… but leave me alone and stop trouble me when yuh see me.. so she wouldn’t stop so she get her ass beat..

5. Maddd pll settings :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Hear fi dus f**k di man lol.

6. Maybe is a ghetto town gyal come a country. This is the girl that beat the girl in front of work place at Courts?

7. If Ms Courts look so “decent” fi a fight over man, it’s even more sad who she a fight wid. The worst part is the man nah lef the “wife” so if he’s comfortable with a dumbass like this, why chase/fight for him. Obviously that she is not as classy as her Courts pic look. Dem life sad bad!