HIM GYAL A GI IT WHEY AND JOE GRIND A DIG OUT HAR ROUN A BACK

17 thoughts on “HIM GYAL A GI IT WHEY AND JOE GRIND A DIG OUT HAR ROUN A BACK

1. Dwrcl mi like dha yute yah him deal with it millitant,NUH STRAIGHT MAN NUH PHUCK GAL INNA THEM BATTY,BATTY A BATTY YUH WI PHUCK MAN….guh thru yute an gwaan PHUCK some pussy

2. Dem gyal yah louuu . Yuh man buy yuh phone,u a use it fi link bunna man……..Yuh nah sex yuh man but bunna man a burn out your whole body?

3. The irony of how dem tun idiot when dem Oman cheat but women fi always accept them dutty cheating habits

1. Shut up! Dat bitch a cheat beyond the ordinary! A play evangalist at home but a real buddy dumpsta a road.

Yute go mek sure you no sick.

4. Den ketch di name she give di bunna man nuh. Dwl. Sandy. Woieee. Mi like how him say him naw kill no bwoy over no woman cause pu**y a di least. Mi like dat. At least him a think straight. Dem gyal yah nuh easy. When did it ever become OK for a man to ask a woman “Yuh nuh long fi mi fu*k yuh mout”. All if a my husband an we are talking freaky or dirty to each ….. Dat just sound sooooo disrespectful. But then again …. is a grazmite skettel him a talk to, so the language is appropriate. Gosh. She bring shit up pums go give the man. Ruuuude. And if it was a weak man who nuh have nothing to live for and him chop out har pums….yuh would here how him wicked. Smh.

5. YOU know what some of u all doing allowing ppl to lie to you, nuff man ten yrs ago would not do what dem doing today, medically speaking more nerves in the rectum even if a finger go in deh u cant control what ur body does, its so dem hide an eat cratches back then a so dem a hide and sex battam an naw talk sake a ppl mouth the bedroom is private is the PHONE and that bitch yesterday bout if the man a go marry her..a so needy fi husband..kmt

6. whapen u no long fi f**k mi mouth…..that’s sex talk its a turn on, blow job, no matter how u call it, Its the same thing f**king u mouth does wonders more than some p**y kmt, drug base a mouth man f**k fi gi wey crack, get with the program if its not your thing move on, see some gal a scandal man god bless farrin, it reach utube we see ppl dead fi less than that him insist gal fck him cause him no want get involve wid man don’t f*k him someone else will, some a dem man ya f**kin boring after 10 yrs she leff him long time.

7. ITS LIKE DRUGS ONCE U TRY IT, U CYAAN STOP. TRY IT NUH, ME PERSONNALLY NAW,,,,BUT EVER WONDER A WAH SO ROUN DEH. HOW SOO MUCH BABAT WORRIES REACH PON YAH, U SEE THE WATA HOUSE FISH FRY, IS A MSH DEM A SEN FISH FRY MEAN FISH FRY, DR RUTH PROG BACK THEN TALK OF ANAL SEX, NEVER FORCE ANYONE INTO ANYTHING

8. AAaah another day in the theater of life. Mi neva ago tek ar back either mi bwoy. As you say u probly wudda bex waah two month and a unnu that again (wash it out n tun it dung it good again) But that cyaah wash out, not so easy n she a suck the shitty hood gal u looouuuuuu like 7 shithouse. You head inna the right mind youth cut and go thru nuh watch nuh face.

P.S. run go down a the doc mi bredda nuh tek nuh check.

9. this man wife up a dutty sketel, no woman with good morals values would do this, you have to learn to be a good judge of character and look out for red flags before you start a serious relationship with somebody.

10. so what this mean she don’t know how to lock the phone, or she don’t care. Keep the faith me bredda.

11. Everybody inna dah circle yah need fi get tested. Why dem ooman yah stay suh, yuh nah gi di man pum pum a yaad but yuh guh a road guh tun up yuh rear end. Like mi seh, everybody need a check check cause disease nuh have no face or preference.

12. Dah one yah sticky dwprcl…. tink bun hot lol mi wah know fi har pawty doe cause she probably get nuff bun an him cyah tek it back yah now grung!!!…. but fun an joke a side yuh mek di side man a dig out yuh batty an di man look like him a tek care a yuh lol him hurt doe him ago bawl eno. Das why man fi behave dem self cause when ooman waah bad… a di worst kinda bad lol f**ka yuh doe. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak