GARY SHE COME FI DI CLOTHES DEM

8 thoughts on “GARY SHE COME FI DI CLOTHES DEM

1. Comedian dem ya lmao,she want back her dresser too then this real not to mention the clothes that wear already what she plan to do with those now smh.

2. Two video she do and Gary flap har two time, the worse part is she well a involve har daughter dem and then a talk bout nuh bother with the embarrassment in front har daughter, Shameless, if I ever know which NHS Trust she work for she see something else

1. No one actually SAID it was Gary Sherlock…ppl were seeking clarification ASKING if It’s him and i said essentially it hardly matters cuz he does pretty much the same thing.

Signed
      #Resident Fact Checker :cool :nerd

3. When any adult have to resolve and issue on social media make me know it was a dolly house from jump because real women or man don’t tek back shit only desperate and broke people do and in her case she looks like both, Yes i heard and watched the first video and if unnu weh in yah a talk bout tek things back unnu nuh have sense too. Gary a Gallis him fuck a gal or several gal she know, She mine him all when bun a gwaan because she feel he would change but i don’t think Gary is the one to be bashed here it’s the grown woman acting like she 40 yr old going on 5 yr old. Like Seriously ??? what is the gain from putting it up on social media and both time the General Flop yuh. Gary hold up your head and keep your calm (Just don’t hit her or hurt her in any physical way please me a beg yuh) But big woman you got trick (Silly Rabbit Tricks are for Kids) any you one for this behavior.

4. This stinking pussy idiot gal again? No man nuh deh a england? She a mad ova gary HERPES cocky haha man mascot go up a di church now go video u matey haha what a disgraceful gal she nuh have no shame look pon gary to fava mad man lol a same way har pickney dem a go gwaan oba man , a build house gi man and cah do her nails haha janice allman or janice kelly or molly bernard or trudy Bailey or any other name u wah use a nuff more man out yah fi mine haha WOW WOW WOW !!!!!