FI A BIG OLE MAN

16 thoughts on “FI A BIG OLE MAN

1. 3 rings on one finger. 1 you dont look good. 2 send those rings back to the dollar store. 3. You aint Super Cat. Disgrace!!!!! Played out old clown

2. At 1:04 mark in the top/1st video he said “they ketch dem nigga sucking my dick”….But hey he did say he was fully dunce so wateva!!

3. I love guys like these. I would trick him and rob him the same night, and then me and my man would lay down side by side and laugh about it. This guy is what you call a easy catch.

4. Him remind of that trini man wey dem kill a him woman deh pon de run lol bunch of clowns lol

Pink room
    Sccnap

LOL

5. No sah Metty..me inna d Pink group..loll..what a mash mouth ole longtime coolie..3 ring pon 1 finger dis heaps a cow chain roun him throat..u can know say a ole foot wa stuck inna d 80s. Him fava Louie Rankin..old bwoy mek sure u have u burial $$ puddung..no mek me see dem put up gofund fe u if u kick d bucket. D way u a talk bout d bwoy dem mother suck you n gal a $1 whore…mine a nuh ur mother suck you dick n sell har cratches fe $1. Btw..the word is Snapchat..not Sinap..wid all dem diamonds u mouth shudda straight..it lean n mash like grampa own..u coming like dem $1 battyman..u too ole oh n u too rich to..hahahaaa..fe inna mixup n a do video..u remind me a d old barky battyman wa name Little Richard..all u hair creme like fe him own..act u age 65 and not u size 6 shoes..coolie nly have white liver dem no have no buddy so a wa d ppl dem mother n $m whores did a suck??

6. So no children, grandchildren… or anyone at all to tell him he doesn’t look good???!!!!

This isn’t a personal dig at him looks-wise, it’s his attire that has got me feeling some type of way lol

7. Dutty long time idiot Bwoy gwea. Hype nuh fit yuh Clawt , illeterate jankrow. Yuh can tell that you are a long time ole germs, just by how you a try to class up people mothers and women in general. It look like you don’t like women, why? Is it because yuh know that you don’t have what it takes to satisfy them ( pencil point deck?) Plus yuh mouth look used up and seems as if it woulda spring nuff water. A what kind a million dollar “bith” would want a low life like yuh? Must be a junkie or one that you put on the streets to hustle for your lame ass. Johnkunu, hurry Cum up big man bwoy, please take a back seat and put on a dunce cap while you’re at it so that you can be easily identified for the ignorant piece of John crow vomit you are. Hold this and meditate on the contents