ENGLISH DOLL AND CHROMAZ

4 thoughts on “ENGLISH DOLL AND CHROMAZ

1. The whole pussyclaat lot a dem a wicked. English nuh fi talk cause unu a scam people from long time.You and Niki use to run road harddddd. Now tru all a dis a gwan unu want talk tings. Move yuh bloodclaat. None a dem gyal yah nuh mek nuh sense. This nah cut nuh dash. Weh di fuck duh unu.

2. Dem two gal ya is nobody especially the one nicki she how she a cuss doll and she never have shit herself nicki congrats you upgrade little but you shoulda leave loom alone as for doll she shoulda Shame to come on live bout she a do 3 some from she little little gal she a do man and woman the bwoy she a take from 5 star spend all pon himself she still look naked and short a clothes look how the little gal look old in her face this one bag lesbian and 3 some life them walk and give the top man dem and the msn dem no stop chat them she deh pon live bout man all him do is pose with different gal everytime infront har the bwoy jus like doll cause she freaky nothing bout har , nicki dem go beat you for them loom money

3. They all need to visit a speech therapist. These girls sound like they have an entire corn cob in their mouths when they are speaking. They don’t teach phonics in schools again? Damn!

4. But fi a girl wid heart problems who nuh like di one bag a talking ….. She said a whole lot. My goodness. How she nuh short-a-breath yet is beyond me. She sound like she have in false teeth…..like har mout corna a bubbles up. Lawd missis ….. BRRRREEEAATTTHHEEEE