DI BATTEYMAN SEH A HIM NAME ADAM AND EVE

No man uno run come yah. Di batteyman seh him name adam and eve and lift up him clothes a show him dutty bres. Yuh si how dem outawda my Lord

Posted by Jamaicanmateyangroupie Pinkwall on Friday, February 12, 2016

Bout officer you are not cute..so a dis police really a go through pan a daily basis from all batteyman?

10 thoughts on “DI BATTEYMAN SEH A HIM NAME ADAM AND EVE

1. Wha dat fa man?
    Why everything dem relate to dem battyman lifestyle…ting & scenarios weh nun have nuttin fi do wid dem gayness dem twist & ben it til it lean like dem….dem waan fi be acknowledged so bad….sick….ah bet yuh any money weh dem get pull ova fa nuh hav nuttin fi do wid dem nasty lifestyle…
    good God man…dem breed ah Jamaican battyman need fi get exterminate….dem come een like some real life demon man…bloodclaat vampire dem

2. I don’t even have the words for this effery! Only 2 words come to mind.
    Justifiable Homicide
    Shim assaulted the officer wid dem breasttoo deh!!

3. What was the purpose of the stop? The officers I guess didn’t get frustrated or upset they look like they were trying to do their job by the book whatever the stop was for…

4. Me straight like 12 o’clock, and mi nuh behave suh when de Police pull mi over. Just look pon dem behavior? All a lift up clothes and a show breasts. Wey dat fa?? Dat nuh call fa?? Dem batteybwoy ya is nutten more than Drama Queens seeking attention. DRAMA! DRAMA! DRAMA!

5. Why abuse the officer and gwan suh fi nutten? Folks just too damn extra, answer the questions and if you know you not riding dirty nutten fi gwan suh bout. You dun know him up to something and trying to create distractions, ongle end up looking like a damn cockroach.

6. Gays rights have gone too far in Jamaica, if that had been straight people behaving in such a way with the officers they would have been put in their place “straight” away

7. U see what I’m talking about wid dem behaviour. Y is all dat necessary now if di office did just grab up n hold him n give him two rass u hear bout discrimination n homophobic but dem don’t see der behaviour. Dem gwan like Dem fi have more rights dem anybody. KMFT a dem get mi upset