DI BADMINE IS REAL

8 thoughts on “DI BADMINE IS REAL

1. Dis ya gyal salt everywhere she guh a problem follow har. Munchie you get Di sack coz dem find out your criminal background. You get stab up weh deh put down Di partying and be a mother to your child weh you always a expose pon live. You need fi clean out yuh upside down flat and get some ambition. Munchie yuh run guh do breast and a gwan like prostitute inna yuh dance. Buy clothes and stop walk naked like you nuh have no ambition or pride. Munchie gwan guh fix up Di old house a TG weh yuh family live inna and stop talk bout yuh a goodie. A nuff man dis is gal inform pon cause she a police informer longtime.

2. Munchie mi like yuh because yuh kind and grateful for everything in life, but yuh surround yuh self with too much negative people weh bring out the worst qualities in you. It’s about time yuh grow up leave out the dutty dancehall gyal and man dem because yuh have kids weh need yuh and dem nah nothing a live fa.

3. This girl have ADHD ..give har her meds. She’s so unstable and at the same time love attention. Why not cry all that crocodile tears and get urself together before you go live? She’s fking annoying now with all that fake tears

4. kaka the acent comes and go. Gal go donate u money to charity if u no have nothing to do but keep dance. Go pray to God if u want love. The white hair look a tad bit scary. Go look bout u pickney dem man.

5. Kill me dead ah Anais from Love and Hip Hop then he started speaking…….. THEN I realized it was a poorly put together female

6. Mi did affi tap it and come comment :hoax2 …. bitch if yuh nuh get tuh di point an tap touching dat damn ugly tan bad lace wig….