CNN LOL

11 thoughts on “CNN LOL

1. I love this woman, she gives zero fxxks. She will not allow the racist bullshit from any of them. We need millions more like her. I’m sick to death of the whole Republican Party. Silence is collusion. Trump and his team are blatantly giving the finger to American people, while we sit around like sheep. We need to have him wake up in Mar a largo and see 2 million angry Americans all over his pristine golf course. The same should be repeated at the White House. My mind recalls the French Revolution perhaps we need to take a page from History.

2. Mi seh Brooke couldnt manage ________________ this white hefer have a nerveeeeeeeeeeeee
    they hate obama because people like him…like WTF??

3. Angela a one strong black woman standing up to this shit, that alone a kill him she standing up for us.him not qualify to even stand next to Obama bout lower standard damm shit bucket

4. Mi like Angela dem nuh like black ppl from long time ano now…. das why it can bun mi suh fi see mi Jamaican ppl a rub off dem color… trump a racist a big one tuh sometimes a slip we slip chu di cracks why we even advance inna some tings white ppl fi gwey now man. White devil dem mi feel like a black ppl bawn good an dem get di tainted lizards blood…white ppl mi hate hunnu more.

1. A better she tek it cause if she ina meeting wid all the world leaders di shame done gone bad already and the republicans nah seh a word

5. Bout she heard the people, i am tired of the whole politics.ivanka sey no pay jus the position merica please wake up mi done.

6. Lower the bar fi Obama? Dem completely fling it wej fi this orangutan and charlatan. Let the end of his term be near,sweetJesus.

7. Hasten the time Jesus. Cause dem yah injustice and blatant disregard fi pple who are Not white and are minority is unbearable. God if u nuh busy stop here!!!