CECILE NO LONGER ON POPCAAN’S BIG DEAL

0 thoughts on “CECILE NO LONGER ON POPCAAN’S BIG DEAL

1. yuh can see seh she bun har dwrcl

chris must deh one side a shake him head like look how she a play herself :ngakak

2. my bad….i meant can see seh it bun har,she did well and know it wasn’t going nowhere and andre don’t like wen ppl take bout him dating life such from she did that interview and always a run har mouth wen not needed the yute meek sure up nd run.

she need fi date accomplished unknown men between the ages of 37-45.

1. Enough wid di dating fi some a dem, Simp. Shi need a bloody husband man. If you dating since you 15,16 and still caan show a marraige in 20-30 yrs you obviously doing summen wrong. If shi looking man shi fi look a man weh marriage minded and of good character and go meck a life wid him instead a swinging from one tree limb to di nex like a bloody chimpanzee…cho.

There must come a time in life weh u siddung and look into u life and siseh di fckry tiring and meck a change man. Is not just she no more, there is a little innocent there who deserves a stable home life.

1. den nuh dats why mi a tell her where to start the dating for it to reach marriage …she haffi date him first enuh but to how she a move it seems as if she has no interest in marriage..she come off as a woman who wanted a child got it and wouldn’t mind every now and then a young man inna har bed

1. Simply, eff di dating pawt, when you reach certain age just guh do an arranged marriage ting and calls it a day iyah…lol. Shi fi link an Indian matchmaker or a Jewish one fi find her her match and just gwan wid weh dem tell har cause if she was doing it right on her own she would be settled by now.

1. yuh mean shituation…..if a promoting dem use dis as den so be it but she is looking like a clown while doing it

3. WHATS UP WITH THIS BIG OLE GROUPIE, SEEMS SHE A FUK DOWN D LADDER FROM KILLA TO ELE TO BUSY TO CHRIS AND NOW POPCAAN.. SHE NEED FI GO BE A MOTHER AND EZ HER SELF NOW.. VERY DISTASTEFUL FOR A ELDERY WOMAN.. LIKE SHE WAAN EMPTY HER CUM BAG INNA ALL A DANCEHALL

4. Yea she nuh badda she get har f#$k an popcaan duck weh him did ago do wid dat. Lol it haffi fi be other publicity stunts dis one Neva good clile

5. She sounds bitter and regretful. One thing with phuck is you can’t take it back. That is why we have to be careful with our bodies and emotions. Cecile, what kind of relationship you thought you and Popcaan was going to have? Popcaan is so youthful and still has his childish side at times. I’m sure he wants a younger girl to married. He has a mixed child, so the babymother must be one white or mixed nation girl.

1. What mixed child has popcaan got? Unless he has another child other than his daughter. His daughter that I know of, is BLACK and and is the spitting image of himself (in terms of looks and complexion).