BEENIE MAN ONSTAGE

MI SI A BUNCH A PEOPLE A TALK BOUT GUILTY AND THEY DONT EVEN KNOW WHAT THEY ARE TALKING ABOUT..NOT BECAUSE LABBA LABBA SEH SUH MEK IT TRUE. THE NIGHT BOGLE DIED HE DID DISRESPECT BEENIE INA TIVOLI WHICH BEENIE BREDDA WHEY DEAD TEK UP….. BOGLE WAS KILLED WHEN HIM PULL OUT A TIVOLI AND DEM RUSH HIM VEHICLE…DEM SEH A TIVOLI MAN/DEM SEH A BEENIE BREDDA..BEENIE BREDDA GET KILLED BEHIND THAT SO TO BRING UP FAKE NEWS BEHIND BOGLE DEATH BECAUSE SO MUCH WENT ON AT THE TIME DUE TO THOSE ACCUSATIONS…………MI NAH LOOK PAN LABBA LABBA AND I DIDNT POST IT BECAUSE IT WAS A VERY BAD TIME IN DANCEHALLL..

12 thoughts on “BEENIE MAN ONSTAGE

1. MI WI NEVA BELIEVE A WORD FROM BEENIE AFTA DISS SINCE YUH SAH YUH NUH SI DID LABA LABA TING ….HOW WI FI BELIEVE AFTA DISS BOSS. BEENIE BELIEVE HEAR SAH BUT HIM LISTEN TO HEAR SAH YUH GUILTY OF LYING BOSS

2. Naaa listen dem fake news all I heard was ROCKYPOINT! People they have the best restaurant and beach spot in Jamaica And a dehsuh Beenie birthday gonna be held august 22 :selamat rockypoint whitesands seafood! Beenie tek a one touch down a whitesands and get addicted! :iloveindonesia pristine sands and great flood trust me! Pitty British and JAY British big up unuselves!

3. Mi sehhhhhhh……if mi “ignorant” fi dah frowzy,licky licky bedless, nowherian deh name Labba Labba, OOOOONE MORE TIME….! Him ah gwaahn like ah Moses mek life pass him by and all him can dhu is quote words to song and live inna di past, ah memba when man ah ride bloodclaat horse! Hey…..Dis nasty, dirrrrrty, never will be!

4. Beenie man nuh easy Dede a threaten labba Anna unda style mi nuh wah mi fren do him nutten same ting him se when Bogle carry di white fowl dem a him place ..

5. Bogle never reach Tivoli when him dead….. Him diss him prior tuh that over Royal Dance and night him dead a Weddy Weddy … anyway over ten yrs and how Jamaica work …. when yuh least expect it … suh big up beenie man

6. Here is my take on Beenie’s attempt to discredit Labba Labba. In disparaging the man he is trying to discredit what he had to say. It like how people view prostitutes when they cry rape. Beenie is trying to use the mans character to discount his credibility. Then uttering veiled threats bout “nuh wah mi fren’ dem duh him nutten”.

7. Really though Beenie Man, a man accuse you of murder and you don’t listen to what he is saying about you. what about the rest of what Laba Laba said? We need to hear more from Laba Laba? I think the bigger heads need to bring in Laba Laba for questioning due to the fact he seems to be more informed than the police. They need to bring in Beenie Man for a deposition. Beenie could be an innocent man but is actions looks shaky

8. Beenie is lying and you can tell by his facial expression. Labba Labba story has truth in it. Murdera blood deh pon your shoulder. Kill I today you cannot kill I tomorrow. Murdera, your insides must be hallow. How does it feel to take a life of another? Yes, you can deny the acquisitions of Labba Labba but not your conscience. Murdera!!!!

9. Everything single thing that labba labba said is true beenie man,all I Kno this death won’t stop haunt you

10. Beenie man looks like him telling lies if a man accuse you of murder and you say you dont listen to what the man said and you try to discredit the man character this look very suspicious the police should reopen the case and bring laba laba in for questioning.

11. Who nuh knw say a Bernie kill bogle a who nuh born yet kmt is him kill bogle labba labba telling no lie Beenie set it up kmt

12. Laba laba is not nuh idiot, ask Beenie man why him pay fi nunu puss funeral, royal dead n nunu pussy dead so basically case dead … Laba laba… God guh wid u….informer