BARRINGTON LEVY I THINK VEGAS IS TALKING ABOUT YOU SUH HOLD DIS

0 thoughts on “BARRINGTON LEVY I THINK VEGAS IS TALKING ABOUT YOU SUH HOLD DIS

1. Mi haffi agree wid Vegas pon dis one. Nuff time dem man ya ah prey pon di young girls dem because dem name weh dem name. Low di youth dem mon oh gosh, ah so the cycle goes on and on.

2. Talk de tings Vegas, talk de tings! Imagine Sizzla get arrested fe cursing some badwords, and ape – looking Barrington Levy a sex off de teenager dem and a get wey scotch – free wid it. Now dat is a damn disgrace! What a fuqqed – up system we have!

3. How Vegas a call ppl bill Cosby and he was never convicted of being a child molester all the women where grown and he was condemned for this with limited to no evidence why yu Neva sey jarred the subway guy .Like u I don’t condone rape or child molestation but get your facts right and remember we all humans an some of us r sikkkkkkk.

4. So weh make Vegas nuh call nuh name?!?!

Mi sure ah yasso him get him information but is he too protecting this nasty man by not revealing his name?

Big him up same way still… Always have a mind of his own.

5. vegas is a batty man how much time mi go a vegas show and nuff sexy gal want give him a f**k and him turn dem down and go back to him hotel room without a woman.

1. ONU IS SOME BABY RAPIST SUPPORTERS! VEGAS LIVITY OUT WEIGHT FI YU OWN!

Cause him nah fling him MAN hood bout the place him gay? STFU! how much children yu rape so far? pig!

6. Yesman, so because the man nah walk and f**k the groupies that attends his shows that makes him a battyman? No wonder nuff a unnu get aids, heavy and full a crosses inna unnu rass life, cuz every so called sexy gal weh sometimes full a demon push dem self at unnu, unnu tek dem on. Is not everything that glitter is gold. Low the man mek him live a decent life.

7. I’m glad, he, as an artist man-up spoke about it. Because other artists who are supposedly bigger than he, KNOWS & in their cowardice wouldn’t utter a word in disapproval. So, big up Vegas for not upholding the slackness & the hypocrisy of some of our “icons”.

1. Cindy what is hurtful is that people know what is going on and no one has stepped up to see that the right thing is done..Dem harass mi email so bad yessideh till dem reach a woie woah a complain …..I had to tell one a dem what if a did one a dem children it happen to

1. Is suh dem stay Met, no matter what kinda violation of women & children their colleagues engage in they are very protective of the almshouse. They harass everybody they can harass, dung to do victim. Is suh wi have some set a dutty entertainers an dem bagga jingbang entertainer friends & followers who support di slackness. All who yuh tink would know better don’t (a mi fi tell yuh bout 1 in particular), that’s why while I may appreciate their music I’m no fan of theirs.

8. whole on deh, so true the man nuh want fi go home wid nobody and want to stay true to the woman weh him have a him yard him a battyman? Jesus Christ! Believe it or not there actually are men out there who dont drop them dip stick inna every erupting volcano fi it bun awf. you’re a nasty disgusting person with no values. Monogamy exists, even if u have never experienced it for yourself.

9. call out the nasty boy dem
    FRISCO KID- F**K OFF THE LITTLE GIRL DEM FROM THE GHETTO DRIVE ROUND WITH THEM INNA HIM VAN TELLING PEOPLE THE LITTLE GIRLS A HIM NIECE WHEN THEM INNA UNIFORM.
    LUTHAN FYAH- BABY MOTHER WAS ONLY 15 WHEN SHE GOT PREGNANT
    DEVA BRAT- STILL F**KING OFF THE LITTLE GIRL DEM A PORTMORE HIM AND FRISCO A BIG FRIEND THAT ALL THEY DO (HIM LIVE A MIAMI NOW)
    CHINO- MY FRIEND LITTLE SITER WAS ONLY 15 WHEN HIM AND HIM FRIEND DEM RUN TRAIN ON HER UP A BIG SHIP

10. Met for every behavior there is a reason behind it. Mr levy messed with a friend of my dad’s wife and the man found out and had the wife lower him to a place in Brooklyn and set up 3 man fi f**k him no joke so mr. Levy your secret Is out sir .