BABY MOTHER KETCH MATIE INA HAR BED AND STONE HAR

9 thoughts on “BABY MOTHER KETCH MATIE INA HAR BED AND STONE HAR

1. Technically ,one can say this is a kinda good ooman enuh.More than 50plus maties she ketch him with n she never war yet or put dem up pin social media.Understandably then,she has all Rights NOW..plus di dutty man always Mek her pucci sick according to her n as she sey..she breeze n hold it…but no more ,enuff is enuff ya goodie…fling yuh stone n buss whosoever head!!!

2. All a who quick fi blame Mackerel ,plz no bother with it cuz a long time we been a live inna di mackerel culture..in this good gyal case, more than 50plus maties ago…long long time dat cuz is not even a month good mackerel a promote tek a gyal man without fear..

so again please refrain from casting aspirations at mackerel,unless a really she hitch up inna di corner a hide!!Mek mi go watch 3 more times n see if mi can Mek out the smaddie!!

3. A swearrrrr dem
    Man yah a different set ah crosses di gal dem go cum together and beat out them BBC wid dem disease cocky mi woulda neva mek mistake fi she wid dem evaaaa again bunch a nassssssyness

4. This is so sad. Pat, cut your loses and move on. Take your money and bank it, this man is not interested in living a monogamous life with you. There are many other good men out there you can spend your life with. As hard as it may seem, please try and move on.

5. 1.”BEAT mi regular fi big red”, 2.mi vaggy always sick, 3.have 50 matey 4. Sex woman pon mi sheet
    6. Sex woman while mi deh a hospital…no sah mi leave right away at number 1.

6. Pat sound like shi have some a whole heap a issues! Girl a better yuh retire from man beaten, ca dat relationshit ain’t worth it. Sound like yuh nuh even like yuh owna self suh mi can’t blame Di man fi nuh like yuh, Pat mi hate nine and ten yuh too, why yuh release this video? Now the worl know seh yuh breed fi A ugly cranny wutliss bwoy weh hate yuh