AH TELL UNO BOUT DIS REVIVAL ENERGY ………LOOK YAH MASSY GOD O

17 thoughts on “AH TELL UNO BOUT DIS REVIVAL ENERGY ………LOOK YAH MASSY GOD O

1. Iit is obvious that he is sexually involved with one of the pastors and elders in the church . Poor ting./
    Tainted homosexual spirits cannot preach about righteousness. Full stopn

2. Den wha mi must seh now. Because dem love talk bout God mek man in his own image …. so we must not judge dem cause a suh God mek dem. Sighhhhh. Suh mi not gonna say what mi was gonna say more dan dash likkle Florida water and spin 333 times. Smh God …… please ask Jesus to come for this wheel if he’s not too busy .

3. Mi a wait pon the fireball drop pon the car :shakehand2 Wah u bring down pon u pickney dem and d woman hole weh u shit up? Unnu gwaan wid the mockery tin milk “ah”

4. Boy I had to stop watching Cuz it seemed like a me him a sen destruction for!!! Wat a raas energy!! I had to rebuke!!

1. One of our esteem blogger state that a pure sodomite full up de revival clan dem.

G, from him start wid de phuckery me lock it off! Dat shit him a do his why me hate church from me likkle. Dat noise always mek me heart weak and a streak a nervousness pass pon me left side. Damn demons.

5. This is very serious, I wonder if ppl know they’re many gods, so I am certain he is talking to the Supreme Most High God, so Dr. Love better be careful. A satan pickney this.

6. I could not watch more than bout 2 min..it just felt wrong like when yuh nyam a big plate a food knowing yuh no put no money towards a boat when yuh have money innah yuh pocket.mi never feel good innah mi soul after the voice and demeanor change from shibby to elder Brown

7. Him sound like the man who cuss the church sister over getting stall and want drive through, I swear him and that man have the same voice, I’m wondering if is him

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Unnu come pick me up, mi cyaaah get up an mi affi go ova di next post :ngakak if a laugh in yah dis evening, mi fry dah steam fish yah. :nerd Suh den a why missa love go provoke di sir? Mi seh mi nuh know if a prayer or a wah, but, di mont a badwud mi hear… all bitch him seh mi cyaaah badda.

9. Something is wrong with our world today sister PP! :hoax2 I had to stop watch the video cuz I felt like him a guh put curse pan mi life!!l I felt an energy I had to rebuke!! Yep, pure fags and lesbo in revival today!

10. No man .. what is he/she really doing driving? And you know if him cause a accident him nah dead.. oh my I feel sorry for him/she!!