ACTRESS VIVICA FOX IN JAMAICA FOR HER BIRTHDAY WEEKEND

instagram.com/p/sEisAwOk36/
Hey Mon! Headed to my fabulous #FLOWJAMAICA bday party! Hosted by @nycjetsetter Makeup @suethemakeupgirl Hair, jewelry, bag @neahlis Shoes#JimmyChoo #Blessed #LifeIsGood #GodIsGood #TreasureLife #TeamFox #ClassicBadChick #MyGrindDontStop #Leo’sRock 😉

msvfox
11 minutes ago
Happy Mon! Had the most fabulous Jamaica BDAY party Weekend compliments of @nycjetsetter n #RoyaltonWhiteSandsJA Sunshine partydress by @UzuriInternational Hair,jewels,bag by @neahlis Makeup by @suethemakeupgirl Major Funtimes w @abjcoleman @iamwendyraquel @directorrobj @peterthomasrhoa #Blessed #LifeIsGood #GodIsGood #TreasureLife #ClassicBadChick 😉
angel_silentdiva, breque23dimples,
ITS A GOOD LOOK..KEEP IT COMING

0 thoughts on “ACTRESS VIVICA FOX IN JAMAICA FOR HER BIRTHDAY WEEKEND

1. Suh mi watch dis yah sinting so many times i si i Cynthia was deh deh but it a move 2 fast fi I..suh she was there wid Peter or no? Vivia girl u looking great HBBD..

2. Vivia a hope u find u husband a Jamaica.. me nuh wrong you when American man dem fail you go Jamaica yaa gal lol stella get her grove back.. mek sure u get one weh na nothing you will be a wife and not a bridesmaid.. me hear say u ready fi children now. a the right place u gone!

1. lolol……YU KNOW! lol
        First sti rayj, then karachi, now she..me a go pass out if chris brown land to!

3. why is she there with cynthias husband peter ?
    i know hes from jamaica but its weird cause he is married

1. Marriage don’t mean individuals don’t have separate lives. Peter has to make money so being Vivica tour guide is a damn good hustle.

1. cynthia is a model that stars on real housewives of atlanta on bravo
      and peter (the man in the pictures with vivica) is cynthias husband
      better now ?

2. DWLN…..Cynthia, former model and babymother to Leon (Black dude that play the part of old time, black singers and De Jamaican Bobsled movie).
      Peter is a Jamaican “entrepreneur” who lives in Cynthia Pocket Book, Check Book, Coin purse,lol

3. They are all friends..Cynthia and Vivica a big fren..mi did just want to see Cynthia’s hair and clothes mi loike how she dress more time. Mr Dicky r hard u mad? why?

4. WEH DI BAXCOVER AH GWAAN PON MI ISLAND LATELY..EVERYBAHDI DUS AH RUN INN. POOR MI ALL MI CAN DUH IS WATCH FROM DI SIDE LINES..WHONUH CUM OFF AN NO GO BACK. CUM CUM AH DUTTY UP MI PLACE. NEXT TIME YOU TEK OFF YOU SHOES AS YOU LAND OFF DI PLANE..
    BADMINE NUH NORMAL NUH TRUE. FORGIVE MI

5. NO FROM WEN MI NUH TEX A VACATION.MORTGAGE BILLS. JUS A WOK WOK WOK.PLUS MI DAWTAH JUS GONE BACK A UNIVERSITY. FOR HER 3RD YEAR. AND ONE JUS REACH HIGH SCHOOL. ALL HAPPLE DEM IF DEM EVER BRIGHT AND BUCK UP PON MY CREDIT MI WANT DEM F**K WID FI MI PIKNI FUTURE SEE IF DEM NUH END UP BACK A JAMAICA. YOU TINK DEM COULD SNITCH DEM LIKKLE TINKKING CROCCCHESS OUT OF IT…. BOY I TELL YOU SOMETHING

6. why everybody seem to think im upset…..i merely asked a question wid di expletive for emphasis because i have never heard of any of dese ppl except ms fox herself…..dat being said ms fox be looking hot as raas inna her miggle age……a wonder if tracey ago look dat deh kinda hot when she reach dem age…deh…i mean tracey mumma no 3 bad looking fi a ole foot enuh…..