A WEDDING RING DAT BUJU HAVE ON?

9 thoughts on “A WEDDING RING DAT BUJU HAVE ON?

1. Uno t5oo Bloo d clath fass leave the f uking man mek him live. some a uno too rass clath fass he is entitled to his f uking pvt life bitches.

1. HOE WHY U SOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAD?

U SAD AND BITTER NUH RASS, ALL THE SENDER WAS ASKING IS IF HE IS IN FACT MARRIED OR NOT.

PPL ROCKED WITH BUJU WHEN SHIT HIT THE FAN; NOW THAT HE’S FREE AND FINALLY BACK HOME PPL WANT TO KEEP UP.

NOTHING NUH WRONG WID DAT…

2. Mi still waiting fi di ansa. Any baddie know?? I would have loved to have had a front row seat via my TV to see the ceremony (if him married arready). I wonda if BET woulda pay him fi married LIVE pon dem channel, like Gucci Mane. That would be a show to see. I would love to see Mark repeating his vows. I doh tink him could keep a straight face. Bare teet. Lol. :kimpoi :kimpoi :kimpoi

3. No eno, lol ano wedding ring..we talked about it and him seh 2020 we get married. Dammit mi shuddnt tell unnu eno cho.

4. Mamacita mi dus ansa. Mi an him naaa married till next year when trump gone. Di tickets tuh our wedding can only be purchased as a package ranging from different prices.

5. Uno rass fass nuff a who a ask like sender don’t even have a man or woman but uno a fass in a buju life. Uno stink like dead dog, go mind uno own fuking business and leave him alone. Das why nuff a uno manless and frenless uno too rass nuff.