A SOME FISH DEM YAH?

DI POLICE CHASE DEM SKUNT OUTA DI PEOPLE DEM PLACE ONE A DEM TEAR GO UP DI ROAD SO FAST A ONLY FISH RUN WID DEM INVISIBLE SPEED DEH

11 thoughts on “A SOME FISH DEM YAH?

1. Afta dem down with that house, I don’t know if I would feel comfortable going back in there. You can fumigate and get rid of roaches, but I don’t know what can be done to remove the mental and physical stitch of those folks…

2. :ngakak :ngakak :ngakak invisible speed lol. Dem naaa dead suh….

3. It sweet mi bad how the policeman deal wid dem. Gi dem an inch and dem ah go tek a yard. Police have to rough dem up if not dem ah go trace dem and try go toe to toe

4. Gi dem an inch and dem ah go tek a yard.

Good one!!!! They did tek the yard and ………….. the house!!!!!!! 😀

5. A which uptown area dis? Look like Shortwood or Millsborough. A so dem pree out di people dem area fi see which house empty and capture di people dem decent place wid dem dutty shitty self and jancro behaviour. A uptown dem waan live, mek dem batty selling gi dem good place since dem luv chat bout whe dem batty give dem.

Nasty raas dem. call Police pon dem yes before dem mek nest in dey yes