STORY OF THE YEAR

bready-Optimized-1

Screenshot_2015-11-15-23-49-12-1

People the poll is free so mi notice it nuh go pass 51/52 even though a more dan 52 people vote..but we will have to make do for now..

– Bready R.I.P crashed the server like no other.. He was no doubt one of the most influential in Dancehall.
-Ms Images has to be the funniest post of the year…….just because…
Cast your votes

Story of the Year

Tenisha Images and di big house
Bready R.I.P

Poll Maker

44 thoughts on “STORY OF THE YEAR

1. Bready by far/a long run.
    Don’t know what will have to happen to beat out Bready.
    Have a beautiful weekend Met

2. Met Please do not put them in the same categories, cause u force mi hand, and tru mi fair, I have to give it to Bready,but Mrs. Images earn her stake in this, an mi waan she get her award, she deserve every bit a it, dung to the blue rock stone . So stick wid the man mascot with Mrs. images, or you can say man teh-teh, man come tek e tarban, anything fi duh man clown

1. :ngakak bammy u nuh see mi put up di stone ooooooo but bready beat har by far dem haffi mek a extra server fi di traffic dat bready cause…….teneisha now all next year wi still a laugh

3. Why when I see the Blue stone I cannot control the laughing. Bready’s death don’t come close to the Blue Manshon with the Blue stone.But look how the bleaching do Bready face and Ten Ten legs YUCK. Me a vote fi the Blue stone Met. Tonx. :ngakak

4. first of all met TENISHA IMAGES CANNOT COMPARE TO BREADDY POST DEM !!!! MINE U MEK BREADDY ROLL OVER INNA D COFFIN AND BRUCK D BOTTLE A ACE A SPADES IN DERE WID HIM .. u too bright met.. JUST BEACUSE A BREADDY ALONE D SITE DOE COME BACK TO NORMAL ALL A NOW BREADDY TOPIC ALONE LOCK DOWN JMG ..PEOPLE FROM ALL JUPIER AND MARS LOG ON AND A COMMENT PAN BREADDY POST DEM … MET BREADDY IS IN HIS OWN CATEGORY !! BREADDY A DI MOST TALKED ABOUT PERSON POINT BLANK PERIOD .. BREADDY A U SEH LIFE AFTER DEATH CUZ ME DEFINITELY DONT FORGET U STEALING THEM CHANEL BAGS out d store THE OTHER DAY hmmm :malu

5. Bready of course! Mi still a wait fi hear d res a da story deh….Manuuuushka! And the girl weh use to dash out all a LA business…LA tmz…figet har name

6. met dis no fair is like asking a kid to choose which candy dem want, is like asking dickrharde to choose between tracy champion and har clone, is like asking you to choose between beanie and beanie.. but me a go vote still CHO

7. BREADYYYYYYYYYYYYYYY BY FAR Metty!!! The way Bready ceerus Mimi phone take ah turn fi di rerse and never recover ’til ahl ah now she don’t come back yasso!!

I’m with Bammy, Teneisha wants a category for her self…..Clown of the year fi she!

8. Met, Bready ting serious, but u see Mrs. Images, well, the same one weh mi seh her friends them a laugh more than me mi seh, when mi think bout she, a just pure laugh, pan a serious note, mi affi duh better, suh the people dem on mi job nuh think mi a lose it, :batabig and call mad house and mek them put mi ina stiff jacket :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

9. douglas fiancee slice bread cuz up tuh 2day a twice mi haffi right mi rase name fi sign in, what a piece a crash him crash de site wid no come it a come back cho

10. @miss jamaica a true ting all di LA topic dem mi use to look out fi Mimi fi come dash out di file dem.
    Met can you please put out an apb fi Mimi please

11. Bready without ah doubt…all when Manushka step pan di scene an gi whi di full hundred..di tings mi learrrrn. paint up mi sheet..me neva figget dat!!! Bready was by no means normal ah tall…

12. @missjamaica big yourself Hun! You know nuh duppy cah frighten wi. A busy mi busy mi fren back and forth to Jamaica, mi nuh lef out pink wall just that mi busy. And Dem story yah mi a fi sit down fi talk up the things Dem! Mama what away shreyl send dog leash gone a prison cah him use her to rob the people Dem now him not looking at her!

13. Wwooiiee MIMI mad people in clean clothes dem. What a way dogleash Gully Bop show did flop.Dogleash you get no ratings in LA

14. Glad if si MiMi cause no baddie couldn’t convince mi say Bready nuh bruk inna yuh bank account an empty it if buy LV and Gucci fi him funeral….swear him eat yuh food fi him last shindig an it lef yuh frass!
    As to the poll – Bready tek the butter by far!

15. @missjamaica not even ten people never in a the gully flop show! LA people Dem nuh rate dog flee and big foot shreyl! Mama yu nuh hear how Dem tie up Sheryl in the trunk of a car and carry her guh leave her in the middle of no where lol, mi nah laugh but it really funny!

16. The only way teneisha could keep Goldie husband is if Goldie did a sex her to! Teneisha there is rules to Goldie and her husband open relationship Hun! If you going to be a side chick it of to be for both husband and wife!

17. MY God MIMI mi miss u. Big foot Sheryl trying to style IG like the man want her. since the robbery gwan pure different gal mi see him with. He get caught with Yankee gal so Big Foot ugly gal go way him don’t rate you none at all. Mi give Big Foot and Bird brains blue house the AWArd

18. @nastygal the gal nuh have no sense. Mi nuh know why shi think dog flee want she! Sheryl make dog flee f*k up her life just like he did to whoring Sharon platinum…….. Shreyl think when she set up the people Dem make dog leash rob Dem him did a guh stay with her!!!!! ShAron platinum you nuh stop rejoice how the Feds pick up dog leash, Sharon all you nuh fi rejoice because remember you have a open case with the Feds, when them run up in your house and find all what them find. We know dog leash did you wrong but remember prison never make fi dog!

19. Met, Gm

How come we no hear nothing more about the Mexican weh did ina di Shootout or if this case was ever solved…