MATIE FREE PAPER JUS PUT OUT

MANPROBLEM-Optimized
FORT LAUDERDALE VOMIT!!
CAMILLE LEAVE THE PEOPLE THEM HUSBAND OLD VOMIT NOW YUH WANT THE GIRL BABY DADDY TOO
Camille lauderdale Dogsh*t!!!
No Job, False batty and still don’t look gud… Married to the man fi paper and the man a dog her out,
Has two kids and every party in fort lauderdale she’s there.
A tek the people Husband and now a push up are self pon the people
baby daddy…

0 thoughts on “MATIE FREE PAPER JUS PUT OUT

1. Nothing lean bout this bitch, this hoe a low life gal… you said it right clone that. Some bodyPlease teach this gal fi dress!!

1. A dogshit that!!! nasty Camille, Stop look the man him f**k already and still a push up self. Yuh seh the married man don’t want you. Guh find a job and stop beg like a dog.

2. Nasty Camille fort lauderdale find out who yuh really is…dwrl
    yuh fi stop it! young girl like you and look old and dun out.get and life and guh a job.

3. @DWL it appears that Camille ah hurt up yuh head een? You nuh know sey one pussy kill cocky? Teresa mi kno ah yuh send this in. Just gwann tex the bun.

4. @ POOR YOU, LOOK MANNN!!CAMILLE A SHIT!! YOU NOW A DAYS GAL HAVE NO MORAL.IF CAMILLE A GOOD GIRL WHY THE MAN STILL WITH IS WIFE..IT F**KING SAD…POOR YOU
    YOU AND HER IS JUST ALIKE…

5. @SMFH Yiou seem to know a lot so it’s poor u too. Yes we are just alike AH WAH? Camille clearly is hurting all ah unno head, if Camiile ah shit den u r the dry shit. I see nothing wrong she won’t the first or last to mess with a man that has a woman after them nuh married. Yuh ah bait up yuhself and yuh still ah tex the bun # :kimpoi

6. Met I know this is a mix up blog where we get the suss, but sometimes I wish these people provide u with prove before u post like some screenshot some picture before they try to come and disgrace people. I don’t know her and her life and me nah defend her but me really need some of these ppl fi start send in prove with them email.

7. BOL…YUH A CAMILLE MOUTH PIECE, DUTTY NASTY GAL WEH NUH LIVE WEH! THE THING YOU AND FRIEND HAVE TO DO TO PAY YUH BILLS IT’S ASHAME, MY ADVISE TO IS GO AND GET AN EDUCATION CAUSE SUCK WOOD IS NOT A LIFE TIME CAREER.WHICH MAN NUH MARRIED…CYAA jUNIOR YUH A TALK CAUSE HIM BEEN MARRIED AND WEH NAW TALK BOUT THE OTHER PEOPLE THEM MAN WEH SHI NUFF HAR SELF PON…BLACK CAMILLE NOW YUH TUN BROWNING FOCUS PON YUH TWO PICKNEY THEM NEED CARE..BITCH

8. CAMILLE I DO KNOW ALOT SHITTY MOUTH GAL…JUST SO YOU KNOW THE MAN WEH YUH LOOK A MI DWAG! HIM F**K A READY AND WANT THAT NUH MORE.

9. YES IM CAMILLE MOUTH PIECE. AH. WAH? YUH REALLY NEED FI GET YUH ARGUMENT CORRECT, CAUSE JUNIOR IS NOT MARRIED SO PLEASE HAVE SEVERAL SEAT BITCH.. WHEN YUH WANN RUN EEN COME WID FACTS NOT FICTION. MAYBE IF YOU WERE SUCKING HIS DICK HIM WOULDNT NEED FI STRAY. SO WHAT IF SHI WAA SUCK DICK WHAT IS IT TO U BIG HOLE GYAL? WE CAN TEACH U AH TING OR TWO FI KEEP YUH MAN CAUSE DEM NAAHH LEAVE CAMILLE ALONE. CAMILLE IS A VERY NICE GIRL AND CLEARLY SHI AH HURT UP OONU HEADS..

10. Camille your business is out there…naw lie I know the guy that your f**king with and yes he’s married…and I can also say a lot but it is not my business. And it is wife she need be woman and confront her husband stop being childish

11. @Stfu….what you call look gud…look pon har mouth! @poor you…really this sound like Camille…Camille hole nuh good why si cyaa have man fi har self…she a one night stand…# rest my case.

12. Teresa !mi and u know sey jr nuh married…u and friends continue fling een THAT, a over 10 yrs u a get #BUN suh deal wid it BITCH! Bitchry u dead bury long time and never own a ring u think me ah guh dey wid man over 5 yrs and him cyaa mek up him mind kmft….Further more me and me friends nuh tek married man…so stop lie to ur self.
    Bout married…uno have to much time pon uno hands…we couple more dicks ah issue out suh u and friends cyaa gwan occupy uno TIME…senior citizen TERESA

13. Teresa !mi and u know sey jr nuh married…u and friends continue fling een THAT, a over 10 yrs u a get #BUN suh deal wid it BITCH! Bitchry u dead bury long time and never own a ring u think me ah guh dey wid man over 5 yrs and him cyaa mek up him mind kmft….Further more me and me friends nuh tek married man…so stop lie to ur self.
    Bout married…uno have to much time pon uno hands…we have couple more dicks ah issue out suh u and friends cyaa gwan occupy uno TIME…senior citizen TERESA

14. @ poor you…why this hurt you so and for the record Teresa and Junior married!! Camille if this you, it don’t sound good or look good…Me live a fort lauderdale and see all the time wid the man in party…and I was there to see when Junior wife came for him and you couldn’t do a thing just had to walk away.Why you ladies act like dam fool, Junior have so many bitches he’s messing with…he’s always buying bottle sending over to some female.

15. The time unno worry comeille Jr and Teresa…unno fi mek we women come as 1 and aconquer the world, Cuz dese niggas dont want nobody but fi hitch up round them friends and plan up who can f***k the most girls

16. @smiling That why nuff a unno tired looking and stay bad nuh bloodclat, wi nuh watch wey bhoy waan duh, as long as wi a get dem money and things…him fi f**k who him want and who him nuh dont want buy gal bottle a nutting @smiling…women nuff fi have pussy morals to dese puss ass niggas wen they have dicks morals unno gwan play dumb outta treet unno stay, like which man a f**k 1 2 or3 gal

17. Theresa wi kno ah u frens and Fans a send inn all these comments we link madd roun here!!!! U couldnt wait til day break ah christmas eve mon mek wi celebrate di man up about birthday ina peace mon, u give him thanks fi dis morning? u kno u man lyaad n whore suh work wid it…u kno all the bottles weh him buy suh work wid it…I dont get it! like can I please get a moment of silence for all these mean bItch fighting over the own boyfriend… DWL it dont look good.#busted

18. Him woman did come fe him fe real a the party I don’t think there married tho but him naaa left him baby mom him rate Camille tho so yall chill

19. wOOOOOOOOW!!! @ CAMILLE MOUTH PIECE, YUH HUH SLEEP LASTNITE…THEM HAVE YOU UP ALL PON PINK WALL…A YOUR pussy just make sure he alway use a condom.

20. Who dnt know that junior is a whore… Dat bredda deh f**k pon Theresa like seh she a di side gyal… Cyan bodda… Unno florida gyal live fight ova di likkle community dancehall cockys

21. HEy cameel you be careful,I know junoir woman and her family members and they are some terrible set of peoples they like doing VOODOOS..
    And NY for 1 every corner store plaza you see a voodoo shop on it.
    So be careful! Just like Apple, Kerry, and Bobbet the things they do to make their men stay with them, they go to the voodoo Haitian men for making there was men stay with them but at the end they are getting a lot disrespect…cameel it dont worth it leave junior to him woman

22. Hey @sasha the whole of them is a freak from gucci junior jnot Icon is freaks after these girls ain’t dumb enough, its a two way street, Me never see a set a boys not men… whorin suh in my life and none of them dont have
    BIG DIcKS

23. Bol….shame on you Camille you still on pink wall…enjoy the holiday if yuh a nuh dogshit an vomit… You women are silly ..