MATE BEWARE

0 thoughts on “MATE BEWARE

1. Maawing Met n Mettrs, SUEee dem baxide yes, I believe you can legally do do. “Memba Antwan wife did a sue Fantasia when she tek har man n mash up har marriage.

1. Fantasia had a baby for him n he left n went back 2 di wife, but it’s a fact u can sue for alienation of affection

1. Yeppie mi love u eee see maiiiinnne same thing mi wonda to is wah so bout the likkle purse poor thing smh

1. Chuetty, feelings are mutual mummmy…and di wallet look betta than she does; just trifling…putting out a public service announcement when she needa be having this PRIVATE discussion with her stray dog of a husband. bye gurl bye :hammer

2. Listen Michael Kors wallet nuh cheap enuh…di gyal proud a di likkle wallet lol…please leave her

1. MK cheap no rassclaat mi tiad fi see the emblem everywhere i go like say them a sell them buy one get one free. MADE in CHINA leather???? no bueno yuh can find a nice italian made calf skin leather bag inna marshalls or tj maxx kmrt. frighten frighten ova brands and this brand in not making it.

2. I know this dunce need fi learn fi spell. Everyday a dem tings yah she post an she cah spell fi save har life. She have one 2yr old an pregnant again. Who ago help yhem wid them homework because the husband no betta. Go mek yuh “anti” teach you fi spell Ok “honni”

3. Yep, sue har rass, it’s called alienation of affection. Its about damn time dem pay fi play dem part

4. Dem come ah Merica an learn new wrerd SUE and lose all dem common sense. Lady marriage ah between you and yuh husband, suh dat mean is only you or yuh husband can mash up yuh marriage. Guh sue di crust offa yuh bottom lip.

5. The sore on her mouth corner, prove that someone in that marriage gone a stray already. Miss gun check out the little sore on u lip and hear what the doctor have to say about it, u a worry about the wrong thing, while the big thing is sore eye, for all to see. Kmdt

6. Ya wyd you sick stomach !! I don’t know these people but you sound like these random hoes that f**k married man and then say your husband you need to talk to !! No bitch keep your legs clothes to married man !! And if husband no have dutty gal fi entertain him probably him can learn fi be a better man foh

1. Mi nuh noe if ah me yuh ah address, but if ah dat be di case yuh clearly nuh understand weh mi seh, suh guh beg smady bruk it dung fi yuh. Yuh sound like yuh ah tek bun lef right an center, suh dah story yah ah pour salt inna yuh wound. If yuh waan know bout sick stomach….guh look ova yuh pitiful life.

7. Typo closed not clothes yes me need fi go school to !! Atleast me have a moral compass and no seh me nuh fi f**k married man dunce and all

8. Only the 2 people in the marriage can end the marriage. Men cheat and go back home all the time. The other womancan not make him leave his wife. He have toleave on him own. Sue your husband.

9. this bitch cannot spell or read fi save har life drop outta high school and go tek big man and still can read and spell since as this is America why not go and find a adult head class and learn how to read and write how about that.

10. Lmfao this lil tramp talking about sue? Kmft listen I know this gyal germs bag from Jamaica, she come from Portland, went to tichfield high school, f**k out d wulla of ” tri-town Portland buffbay Annotto Bay etc “where she’s known as ” crew P#^*y man clown” lmao. She run off pon visa n deh n deh from Brooklyn to jersey a dash it again, till she got hook up with the man fi married fi papers yes I said it

1. Yes she married fi the papers but neva investigate fuss. So now story come to bump the man have some record so all now she cah get nuh papers

11. uno leave di likkle child. har hussy buy har nice wallet and take good care of her. she not playing, she know wen she have a good one

12. MUNCH MUNCH PLEASE GO GET BASIC EDUCATION I DONT THINKN YOU KNOW UR VOWELS A,E,I,O,U.U NEED TO START FROM PRE-K..U NEED BOOKS FROM JAMAICA LIKE, I AM PAM,I AM SAM..THE TIME YOU ON FB A HYPE DAILY FI WHAT? A U ALONE WANT OMAR.YOU A ACT LIKE YOU A SMADDY WHO KNOW U FRM BUFF BAY PORTLAND KNOW U F**K DUNG THE PLACE A YARD TO FOREIGN,YOU ON UR SECOND CHILD GO TAKE A CLASS TO LEZRN BASIC EDUCATION,WHO GOING TO HELP UR KIDS WITH THEM HOMEWORK ?UR SON AGO BE ABLE TO READ AND WRITE B4 U,ONCE U PUT HIM DAYCARE..IF UR FREN THEM U HAV IS UR REAL FRENZ THEY WLD TELL U STOP WRITE ON FB AND GO TO A CLASS.LOERD KNOWS UR ASS NEED IT.PLEASE DO US A FAVOR GO SHUT DOWN ALL UR SOCIAL NETWORK SITE U MUST NOT HAV ANY UNTIL U CAN SPELL U R SHAME TO ALL YOUNG FEMALES..MI NOT EVEN AGO ADDRESS THE MK PURSE CAUSE,MARSHALL AND TJ MAX HAVE THEM FI $20 0N SALE.KMDT.. U FRIGTHEN SAH..GO GET AN EDUCATION JUST THE BASIC NO ONE A TELL U FI GO TUN DOCTOR{WE WLD B DAMN MAD}..I PITY U WEN I SEE UR STATUS ON FB,ALL WHEN PPL A CORRECT UR SPELLING IN COMMENTS U STILL NEVER GET IT,U GONE WRITE THE SAME WORD WRONG AGAIN..THEN B ACTING STUSH BUT LOOK PON U TOO,I BET UR ASS CANNOT SPELL STUSH.AS IF.UGH HOW DEAR U..KMFT