JMG MAN COURT………………HAR MIND NOT MADE UP EDITION

INDIAN_SISTER-Optimized

Hello Met,

I am in shock, this Indian gal weh gwan like she sweet and innocent a sleep wid me man, yes him same one pose up wid har inna picture. I stop go out cau he dont want me to and that is fine, I work and take care of our kid and all he wants do is go out and big up GWI like dem rich. Now me hear dem up and down inna every dance a BK, QNS and BX. Now the best of the joke is she is MARRIED and seh she a breed and dont know who the father is, yes a dat she a tell her friend that she dont even know is my friend too, dem love likes too damn much a run down GWI like dem is da Rat Pack. I am done I want this white liver coolie gal fi know me know bout har and har sister dem liver transparent di way dem f**k off di dancehall man dem. I want to see what going to happen to this belly weh she a carry, uno nuh see di baby bump?

60 thoughts on “JMG MAN COURT………………HAR MIND NOT MADE UP EDITION

1. Now sender, if you are “done” why do you care about what the outcome will be? I hear the hurt in each stroke of your words however, just let them be. Focus on your child & enjoy life because time is something you cannot get back & from the looks of things he is not worth your investment. Free up yourself from the dead weight, lay it all at God’s feet .

2. Aaaaaammmmmm so u were giving a joke??? :nerd cuz mi nuh get it…stop watch di ooman front n continue being the obedient wife u are..(“the man seh stop duh road n u stop”)..yuh hear seh ooman a breed n shi nuh knw who breed har….yuh nuh tink seh yuh husband maybe, just maybe be a nominee??.. :nerd :nerd

3. She married and a Mek di bunna man skeet skeet in a har .
    Him live a yard wid him woman and a fux a road without rubbers …
    mi no get some careless people
    So him park u a yard like a 70’s Chevy and deh a road a run it red and dis is the result

Well putus u will know in 9 months if a u man a di father fi har belly (DNA) and then whey u a go do ??

Not a ting cause it seem like ur end all is to keep di man cause a di ooman and her sis u a cuss

4. the best thing for you to do is LEAVE NOW. but we all know you NOT gonna leave, so PLEASE just sit back and wait for the baby to come or for your man to leave you or her which ever come first

5. Well, sender maybe your husband is the father… you ever ponder that one? you sound like yuh more upset wid the mate than you are with your husband. The woman don’t owe you anything she is trifling for the fact that she is sleeping with a married man.

6. Good morning metters a she same one a go babysit so matey and har husband can go a road DWL somen women kill me with their stupidity

7. wait which indian, di indian weh kip empty dance n now a tri duh remix an di only promotah yu hav a promote is ven :ngakak ok mi seruss now a she yuh talk senda :nerd

1. @Observa….it look like is she same one whey she and her sister eye shadow always look like when teacher clean black board and the chalk all over it. Yes she sammeeee one….

1. dance emptyyyyyyyyy yuh caw kip dance wen battyman dougie a kip dance yuh ting wi luuuuuu is like a dem run di worl :nohope: before she n di sistah guh get togedda an duh a likkle biznizz dem a run enn pon dh wen dh dun real raas waste..now dem inna bangarang wid ooman fi dem man :travel

2. DWL YOU ARE SO RIGHT, NOW I KNOW WHO THIS IS, SHE AND HER FAT SISTER BE GOING OVERBORAD WITH THE EYESHADOW THAT DONT MATCH, COME IN LIKE CRAYOLA CRAYONS
        I AM STILL CONFUSED OVER THIS STORY, I KNOW THIS GIRL IS MARRIED TO SOMEONE I KNOW AND NOT TOO LONG HAVE A BABY SO I DONT BELIEVE SHE IS WITH ANDY A JUST PIC DEM A TEK

1. caps di sender seh a fi har man fus den mek it look like she a outsider sometime dem love mek trouble das y mi neva put the rest a pics dem fi gwey man

2. CAPS nutten mor dan di man ooman wah noe a who a di babyfadda caw she mussi suspekk har man, den she guh c dem up inna pic all di time an a wonda weh rly a gwaan is hed game dem a play oooo but dem indian sistah yah fi guh fine sumthin duh wid demself beside dh

1. DAT SOUND MORE LIKE WHAT THIS IS REALLY ABOUT, SHE MUSSI HEAR SEH HAR BABYFADDA A BREED A NEXT GAL AND SHE A PLAY SIKES FI TRY FIND OUT A WHO. WELL SINCE THE HYPE INNA GWI HAS LEFT DA BUILDING DEM HAFFI DO SOMETHING TO STAY RELEVANT
            DEM 2 COOLIE GAL FI STAY A DEM YARD AND TEK CARE A DEM PICKNEY AND HUSBAND AND LEAVE DUTTY DANCEHALL ALONE WID DEM FLAT BATTY, DEM JUST LOOK OUTA PLACE I WONDER IF DEM A GUYANESE

2. Bed for you now! Rotfl…. Zervah the dance was empty? Sender I want to know how you so sure the man with her, cause people can take pics and it don’t mean anything ……

1. @Saucy some of these women are so insecure, because if dem si dem man tek pic with a woman immediately dem label it sey dem a phuck (even though sometime it’s true), but don’t jump to conclusion so quick. Watch the ride and then ask the man how him always a tek pic with Ms XYZ all the time and based on him answer and body language (very important) yuh tek it from there. That’s why mi nuh tek pic with men other than my male cousins, causen sey mi nuh want end up on the pink wall bcuz of some woman insecurity.

8. First thing first…whenever men tell their women to stop partying there is ALWAYS a reason behind it. It is very clear that they are sleeping with someone (male of female) that frequents parties and you (wife or girlfriend) being there will prevent him from leaving the party with said female of male. It seems as if this is the case here. Yuh need to confront yuh husband about him community straying koki first…

9. how the f677ck we fi see baby bump when the woman cut out of the picture.. A the coolkie gal send in the woman husband and take out harself outta the pictute. What a bitch

1. I WAS WONDERING THE SAME TING, HOW SHE SEH DI GAL A BREED AND WE CAN BARLEY SEE WHO DI WOMAN IS? ANDY IS NOT MARRIED FROM WEH ME KNOW, BUT THE COOLIE GIRL IS SO I DOUBT VERY MUCH SHE WOULD SEND IN HER OWN PICTURE WID NEXT MAN KNOWING SHE IS A MARRIED WOMAN WITH BABY ON DA WAY

10. Sender u need to show ir hubby this picture nd ask him straight up if his dea with this gal… U can’t always tell when a person is lying don’t stand for it because apparently ur not liking what ir seeing, close moth don’t get feed they say…u work nd u take care of ir kid do u take care of this man too? What is he doing for u nd the kids going out every night and shoe up pon pictures sit this girl, come on be smart it’s a reason ehy him tell yuh fi stay home… I feel bad because these men don’t loose a beat to cheat him wrong I don’t rate nen fem like thsst kick him di fu*co out teach him a lesson nd she married nd messing with him she’s no good too… Smdh

11. Ahhhh Indian Sisters… The ones who favor skeletor or perhaps its the terrible dark circles or horrible eye shadow that have the two of them favor duppy… I believe the sender because only the fat sister “do road” the slim one is barely seen so maybe she is hiding a belly… Who knows…

12. Unoo leave di ppl dem alone. …. first of all di girl is not pregnant n even if she a tek di ppl dem man weh unoo business. …. she just have a baby I dnt think she want a next…. if andy seh she n she seh andy a fi dem business. …….

1. if andy hav em ooman an a tek di indian den em ooman hav all rite fi up ina dem biznizz run guh tel dat briteeee di owna fi di man hav talk to

13. These dirty Indian sisters I don’t like them stink pussy bitch bitches they wear cheap clothes in a dance and look up Ina people face wifey beat them dirty gal ass mi will help yuh ooo!!!

14. Sexy how u know seh di ppl dem pussy stink??? It look like u love ooman… some ah a wear expensive cloth n nuh live nuh wid……… omg

1. DWL@ ZERVAH
        HEY COOLIE GAL (LOVE) WELCOME TO DA PINK WALLS (WAVING)
        YOUR “LOVE” IS ON BORROWED TIME
        QUESTION? DID ANDY TELL YOU TO DASH WEH DI BELLY?

15. Listen love a yuh friend them?? Mi don’t like them so I will say anything about them ok they like to look up Ina people face too much even tho must a them dancehall girls them do that shit!!!!

16. Ok so they hate every body dat it’s not nothing new….. n yes they r my friends dem. … yall just love to run with di wrong story. ….. Y’ALL come on gm talk the rite think it dnt mak scenes

1. HEY IDIOT GAL A YOU FI STOP WATCH DI GAL WHITE LIVER AND GWEH, DE PEOPLE SEH DI MARRIED WOMAN A TEK HAR MAN SO WHO DA F**K IS YOU TO TALK?
      YOU REALLY DO SOUND LIKE A DUMB COOLIE WEH SHIT PON CALLALOO INNA FIELD INSTEAD OF GOING TO SCHOOL TO LEARN HOW FI WRITE AND SPELL

17. Well I’m here I’m not breedin… even if I’m I wouldn’t hide it bc I dnt bring monkey pickeny… n I’m not going to stop wear my bright color so who dnt like mi come bit me n unoo talk is cheap mi care zerooooooo

18. Dutty Tricia loe go and look for your baby daddy and stop spent pon shatta dutty f**k out gal go suck out your mother bitch!!!

1. HEAR YAH, YOU IS A MARRIED WOOMAN OUTA ROAD A F**K HYPE MAN INNA DANCEHALL YOU HAVE NO RASS AMBITION, STOP WATCH TRICIA AND SHOTTA DEM LIVE TOGETHER AND DEM IN LOVE WITH NEW BABY YOU DONT LIVE WID ANDY HE LIVE WITH HIS BABYMOTHER AND A F**K YOU WITH YOUR HUSBAND NASTY WHITE LIVER GAL GO GOOGLE HOW TO APPLY MAKE UP DYAM FOOL DONT TALK BOUT NOBODY MOTHER WHEN YOU HAVE YOUR OLD TIRED ONE INNA YOUR EMPTY DANCE WHEN HER OLD ASS SHOULD BE HOME INNA UNO BROKE DOWN HOUSE A CANARSIE BABYSITTING DI 20 PICKNEY YOU AND YOUR SISTER AND BROTHERS HAVE BETWEEN UNO DUTTY FLAT BATTY GAL

19. Omg trica my u mad tho…. is dis the trica weh tek weh tasha upset man.. stop it trica u suppose to be happy u betta make dis best ah shatta before dat gal come outta jail bc she have a beaten if u….mi sorryfi u….. talk up bitch.. .. all u know fi do a tek u fren man dats u fren ago beat u…

1. YOW COOLIE GAL SHUT DA F**K UP, LOOK HOW LONG TASHA AND SHOTTA LEFF FROM BEFORE SHE COME OUT A JAIL DA LAST TIME WEH YOU DID DEH? DEM TIMES SHOTTA DID DEH WID SHAWTY. TASHA NAW LOOK PON TRICIA AND SHOTTA SUH WHY YOU A WATCH DEM. HOW TRICIA FI TEK WEH MAN FROM TASHA AND TASHA GET LOCK UP FOR TEEFING CLOTHES NOT MAN, UNO REAL DARK AND SLOW COME UP TUH DI TIMES WID UNO F**KERY CHAT

20. Indian sister I like u guys and unno nuh trouble people.. the only thing I have a problem with is yuh hair and make up ..tanisha yuh have this bag a coolie hair an naw duh nuttin wid it, yuh jus have it long an heng dung and look like yuh just come outta the shower(wettt) yuh a coolie my girl unno hair grow fast cut it inna a likkle style or dash some weave in deh, thank god mi anuh coolie caws da hair deh mi couldn’t deal wid. next yuh need fi YouTube how to apply ur eyeshadow I don’t think really that u wear too much it’s your application that’s what u doing wrong yuh cyan dash the same color all ova the whole eye other than that unno cool mi nuh business if nobody wear cheap clothes caws nothing nuh wrong wid dat an is not everybody follow trend and live above them means.. gwan choo Indians sista

21. Indian sisters hot mess and them want every man them see a dance ,when you see them in a dance at night a the rye shadow first you see ,Andy from GWI you stop link tammy cute ?????

22. @kim no stay bad gal like them can’t tek mi man honey and beside my man not into the dancehall scene so the Indian sisters can’t come close to my man

23. Wow…the grammar and spelling from the sisters and defenders..ppl the word is know not now, all of you used now instead of know, lead me to believe it’s one person writing. .

24. TRICIA A YOUR MAN CARELESS BECACES A ANDY A TAKE CARE OF HIM BITCH!!!!!!! You
    IF SIT THE F**K DOWN AND GO AND TAKE CARE OF YOUR MONKEY PICKENY !!!!!!!

25. Dutty Tricia a mouth you have look good pon your mother body how it look and the two a uno BIG NOSE and your BIG Belly LIKE YOU ALWAY BREED and bitch you have FLAT BATTY TOO AND NO SHAPE so a Uno more favor duppy…a you nun HAVE NO RASS AMBITION run go breed if shotta!!!! Him can’t even tak care a him self much less a baby!!!!!!!