SOR THE GIRL 4G

Good morning u can post this dah Fi mi please n thanks this blood clot get to mi now from September 29 this big duty batty bwoy barrow mi 4g Fi him a him man go ilovesoca n all now mi can’t get it bk n every day him get up a vent n a hype bout him work him own money n pay him own bills so wat my blood clot 4g wah him barrow Anu part a him bills n u know wat hurt mi to mi tell d lil johncrow sah a mi baby snacks money mi a barrow it outa enu but him can blood clot keep it n plug him put hole

8 thoughts on “SOR THE GIRL 4G

1. I’m sorry sender but someone ought to tell you the truth,might as well be me.Truth is that if you knowingly lend a battybwoi yuh kid’s snack money to go soca fete with shim man,u deserve to lose every red cent.

I don’t promote violence but maybe a gentle slap or karate chop inna yuh neck back to for being so irresponsibly dumb and!! :cd :hoax2 :siul :malu2

2. Agreed Yardie him nuffi give her back. Really careless, hope it wasn’t her baby’s Dad that gave her that money. Priority depraved I tell you.

3. Sender if a did mi like u a would not have sent this in, shame on u fi gi weh u pickney snack money, and fi guh a party at dat..unu priorities screwd up man. Guess dat a did life or death situation fi u?

4. Umm.. sender.. youre the dummy for lending out your childs food money…Never lend what you cannot afford to lose!

5. Sender if a did mi like u a would not have sent this in, shame on u fi gi weh u pickney snack money, and fi guh a party at dat..unu priorities screwd up man. Guess dat a did life or death situation fi u?

Like Yardie seh u want 2 good lick unda u skin fi suh dyam dumb..x 10

6. Well all a pink wall regulars like unno know mi run mi likkle joke ever so often but like seriously this a histrie!! Everybody knows a Mother’s first priority must always be to HER kids cuz when some men can be deadbeat dads, it set suh that is always the Mother HAFFI pick up the slack.

When them can wrongly Gamble n drink off the pickney dem lunch money , the Mother has to have the mindset of a backup plan to find it anywhere it a come from nuh true!!?? There’s no such term as deadbeat mom so Sender sorry if me mash yuh corn babylove,but yuh HAFFI do better going forward. I promise you that my fellow bloggers will pretty much tell you the same thing.Mek di germs gwaan with di 4k,u will live to get more than that so focus on ur kids n nuh mek him draw yuh out Fi damage shim.