SIMONE DEM SEH DI RENT FORM LAST YEAR

Former jamaican netballer Simone Forbes out here owing rent from last year October and she already live out her deposit. She got notice to move and all now she nuh come out a the ppl dem house, she nuh stop hide out the poor girl and her sister. She not even at the house often an dem a try not to embarrass her but she waan live hype in gated community Ina the ppl dem 3 bedroom house an cannot afford it. Simone Forbes u need to move out.

5 thoughts on “SIMONE DEM SEH DI RENT FORM LAST YEAR

1. Mi hate how dem loud har up. Sim, thank you for playing for Jamaica. A wanda if Connie Francis an dem big ppl dey caan help har out, cause it doan look good. Pay yu back rent and find a cheaper place suh ppl nuh haffi have nutten ova yu. Hush yaah Goody, it ruff outta road.

2. It’s true that no money nuh Inna netball but would you believe that Simone made a decent food from it!!?? Thus this doah look good Dear, pay di ppl dem the rent if is even fi tek out some money from yuh fixed deposits accounts. Obviously I assume you have those cuz just no way yuh squander the amount of money that pass through fi yuh hands from netball alone! !

3. If she didnt have an overseas Contract then she prbly neva made much money. Thats why they encouraged and assisted most if not all of them to go to College to have a good education/job to fall back on.
    I think she was with Mr French Connect so how comes? She not working?