SHANE DI GIRL $4000

So Shane Yuh still a walk a scam people? So i see a post pan Facebook seh Yuh have di girl 4000us and a threaten har pan top of it. A bwoy a when Yuh ago stop walk a scam people, dem soon find Yuh body itch up somewhere Yuh betta stop it. This dutty bwoy from Portmore Inna everybody inbox Pan Facebook bout him rich and push drugs and when di gal dem come farrin bwoy nuh live nuh weh. Yuh tek di gal money and Yuh know di gal have har pickney a Jamaica a depend pan har, Yuh too ***ng wicked man destruction nuh must tek all uno. Peta-Gay nuh worry yuhself Shane soon get weh him a look fah.

23 thoughts on “SHANE DI GIRL $4000

1. Mi hear how di story go mi naah knock har because everybody affi try,Shane too bloodclat wicked and him fi stop it a same so him tek weh di gal BMW fi how much months and mash it up. And a same so him mash up Sham sham Range Rover. Him soon get weh him a look fah.

1. Petagaye suh guh suck out yuh dead muma ugly tuff body man look how yuh ugly use yuh money mine yuh ugly black pickney man tuff body ugly gal..

2. MAKE HIM FLIP HIM TOUNGE LIKE PANCAKE BOUT FLIP. NOBODY NOT GETTING MY HARD HEARN DOLLARS, SORRY.

3. Everything uno ready fi talk bout “f**k and duck”, nuh body nuh want Shane f**k dem wid him herpes cocky, a bare suck pussy and f*k in batty argument him look gal wid. Dah batty bwoy deh soon dead!!!!!

4. Uno love mind the man dem too much then unuh cum a bawl bout money man body petagaye yuh fava man bout yah look man yuh shoulda use yuh money mind yuh pickney thru the bwoy f**k yuh and duck yuh ugly tuff face rass mek yah bawl now

5. Look pan tuff bloodclath man body petagaye bitch stop bawl because shane stop f**k yuh and duck yuh now when yuh did a get f**k yuh neva did bawl tuff ducklin guh mine yuh ugly black pickney stop throw cocky pardner tuff bitch!

6. Petagaye guh suck yuh madda tuff man body gal yuh get f**k and duck bitch guh mine yuh ugly black pickney bout yah talk bout youth thief yuh money man body yuh head big like look how yuh fava man bitch guh suck yuh mada petagaye look how she ugly to bout yah throw cocky pardner ugly gal..

7. Shane is a mamas boy n nuh stop depend pon him mimma him walk n kotch a bare gal yard n drive up dem vehicle n gwan like him have money him bruck n hungry nuh bloodclaut dem fi kill him f**ka love likes man ago f**k n suck him Herpes hood

8. Yow I know Shane personally a boy weh have him things check the boy ig look how him tek care a him yute them a suh unu love blame ppl boy pickney tru him f**k Krystal and petagaye and she find out a dats why she a try style the boy smh unu sad bad

1. So tell mi, yuh was a fly pon di wall wen him f**k dem gyal yah? look like yuh a Shane cocky unoo mixxy nuh rass

2. You don’t know shit bout bruk pocket Shane weh a beg toll money fi push weed, kmt….Shane a share bed wid him aunty and cousin a CT…mi wi talk out him government in yah, SHANE A TIEF!!!!

9. Shane boo big up urself Them try dis the yute b4 back than and them a try again unu can’t stop god bless pickney

10. Reading these comments and laughing out loud, Shane you and i know how you acquired that $4000, I don’t need to go around and make up stories.I already told you, you can keep it because that’s not going to break me. Just remember there’s a God that sits high and looks low and he never leave any tables unturned. When I heard all the stories you came up with I had to pray for you because you’re a sick person. When you’re telling your friends your made up stories please leave the f**king part out of it, because u couldn’t even smell this pussy even if you were Donald Trump. And just tell your friends to leave my child out of this. Shane I pray for you and your kids I pray your bad blessings doesn’t follow them. I pray that the blessings of there mother over power your bad blessings.

11. I bet Obama could get that good good! !Anywayzee she sey keep the money so it done done dun now!!Amen so let it be!!One more resolved matter on pinkwall under yuh belt ..kudos Met…now if ongle the richrush n her constant sender issue can be so resolved! !

12. Shane is a liar and troubled soul him life sad and him want everybody. I know the girl nah lie and I bet everybody weh a defend him a him send dem pon yah fi do it after him gas dem up wid bare lie.

13. peta gay wehnuh like bathe who wa fi eat ur dirty pussy but reggie a him alone like nasty ole like urz i want u to swear pan ur son life si reggie nevr f**k in a u batty yet the two a unu sick unu need jesus reggie tell rue blake and peppa seh a dat u like and u love give batty wash smh and shane don’t need ur 4000 low the yute name bitch

14. No sah a weh me did deh how me just a see dis petagaye why yuh nuh talk how Reggie a call off yuh phone and u nah answer cuz u did lock dung wid Shane till Reggie all go over rue Blake yard go use him phone and u still neva did answer cuz Shane Ina u hole why yuh nuh tell them dat and Shane use to f**k out yuh ole pan Sunday then drop u a jersey weh u work yow unu don’t call the yute name f**k out petagaye we go school together mi have yuh file and yuh fren them stop give u man bun cuz Shane neva did ago tek u serious u stay bad like bout 4000 grand memba Shane a the one weh always a buy every body food wen rue have him fish pan Friday Suh how unu fi do him dat smh it’s sad