MISS DI LIKKLE LOAN WHEY DI WOMAN TEK OUT FI YUH

3 thoughts on “MISS DI LIKKLE LOAN WHEY DI WOMAN TEK OUT FI YUH

1. Dutty Satan worshipping teef weh couldn’t get a loan on you own. Pay off di ppl dem tings so dem can come out the lady’s pocket. Unno too rass wicked and wukliss and when reaction reach unno or unno pickney unno quick fi jump up bout obeah and figet the wickedness wah unno do in life. How to you feel comfortable to destroy someone financially who helped you when you couldn’t help yourself? Bitch, pay up or mi sending karma by UPS, next fckng day delivery fi you bumbohole. Pay off what you owe and release this woman so she can mind her children in peace.

Sender, if unno nuh hear from her in ten days with any viable plans of paying back the money plus what she owes your mom, send back een the story with her name. I willing fi get on di case fi unno. I cannot stand ppl like this. Is one thing to Fck over a rich big company, don’t do that shit with a small person.

2. Migrant ole Rux! Pay you debt!

Daughter, what is the ole RUX name and where she migrate to?

You mother can put a lein against de bitch if she own any house or land in Jamaica. I’ll research how to touch the bitch pockets on a international level.