JOJOS JERK…………. DI PAY DI PAY

Hey pink wall hide id please suh the ppl dem weh own jojos jerk pit jus fire one a dem staff weh deh deh a wrk fi ten yr an dont want to pay the girl mi seh the gal galang bad i get fi understand she nuh like pay mi hear seh if a glass bruck a the staff affi pay fi it if knife an fork missing dem affi pay fi it she collect graturity an teck it an dont give the staff u nuh see this place fi lock dwn ministry need fi come dwn on dem .dem too wicked an a pay dem below minimum wage this is so bad

3 thoughts on “JOJOS JERK…………. DI PAY DI PAY

1. Sender please familiarize yourself with Jamaica’s labour laws.While I hold no brief for JoJo’s under our laws once you are fired for cause, you are NOT entitled to no more than 2 weeks salary if applicable. Now if you said that worker was being made redundant or resigning then more pay would be involved.

1. Just cause firing no longer exists under our Labour Laws. Once employed for over 3 months, you have a give a hearing with the staff allowed an independent witness and the right to an appeal. After 5 years employment its 4 weeks notice pay, not just a standard 2 weeks pay.

I know…I learnt the hard way, even if you ketch dem in the act a teef