DI LADY WANT HAR MONEY BUSHA

12 thoughts on “DI LADY WANT HAR MONEY BUSHA

1. Woieeeee mi Neva think I’d si somebody pon yah wah mi Kno personally dutty Dwight Meickle aka Busha Meeks u reach pon di wall awww boy dats why u mustn’t showoff Pon people enuh Dwight , every year dis man keep all white boat ride an every year him bawl bout him bruck , him have bus ride a year time to fi Penn Relay Dwight come talk to me to how u kakkati u shouldn’t a borrow people money. A lucky ting mi Neva teck mines an lend u a block mi did haffi block u from FB

2. That’s why I don’t lend people my money because anybody in a debt done been living above his/her means and if a something them want it fi buy, well, if dem cannot afford it, neither can I Kmt, look how him boasty tuh nuh like a beg Di gal a beg him. Duty bush a guh sell yuh batty and pay back Di woman har money ole parasite

3. But ketch how mi brite and fiesty too. Bout don’t harass. But I bet he was harassing her when he needed the money to borrow. Kmt. He looks like a scammer too. Dwl

4. I really don’t get involved in women n men lending money stories but this one is quite clear cut fassie hole Ting busha a gwaan WID.

5. In times like these, women should only be lending these sums of money to Dem adult children and parents and even that can be risky. As a rule, if you can’t afford to live comfy without it, don’t lend it. Good luck to her though.

6. Mi just find him on IG an cuss him out him seh him pay back half $2000 how sway , but when mi lick him wid di screenshot a di conversation him block mi Scamma Dwight di woman want har money ooo

7. If him simply pay her a $500 every month he will pay it off in no time. I truly dislike ppl who love to borrow but refuse to pay back. Leave ppl the hell alone, because the woman didn’t seek you out, a you called her up and begging and moaning in her ears because you as a man could not provide your own needs. Give the woman back her hard earned money. I hate a man who can’t handle his business with dignity, ongle a scum would let a friend have to go public on them to get repayment.

One did come ask mi to make a $5000 investment in him business. I told him to ask ten ppl to invest $500 each,he did not want to do that. Anytime they have no idea how they will pay back a loan they go to one person for a big sum of money. If you can’t get a simple bank loan why you expect ppl have money to loan you? Lady, never do anything stupid like that again. Tell the to go open a GoFundME page or play the lottery and see where there luck will take them. Look how Canada cold and expensive and you have money to waste pon smaddy party, me could forgive if it was for something worthwhile, but fi put on a worthless party that can’t improve anybody quality of life.

8. If you hungry here go $20! Nah give a soul pass that if you’re not my mom husband and sibling!!!u have a thieving gal in lauderhill florida%DAMIA did a try style mi when mi fi get mi pardna $5600money!!had to show up other job to get my shit …Crocked ass bitch

9. @anon 1:116 it’s not for a party a fi him house it was going in foreclosure but mi talk to him I think last year and him seh he was renting it out and living in the basement Suh how come u still caan pay off u debt Dwight an u nuh have no lil pitney tecking care of….hmmmm I wonder why u haffi call way a Canada because u American friends Dem Kno bout u or u just shame fi ask because u a put up a front seh u rich?

1. Thanks fiddi clarity.

Him should deal wid har better man. She teck him outta spot like dat and him behave suh? Him couldn’t get a night job at UPS or be an independent delivery for Amazon, Uber or Lyft driver or teck up any of the available means fi meck extra income in the modern world? A stush him stush suh, hard work better dan him?