DI GIRL SEH DI MONEY

Hi good morning hide my ID . Me and this gal alone ina the same house in Barbados and time de ya a sorry fi di gal because she a say she not working and she owe the land lord so she ago try and borrow money from ppl weh she claim to say is her friends. Anyways me a cook and say me ago the shop right outside and me even offer to buy a juice fi har cuz she coulda hungry n thirsty , so me ask her fi open the front door for me cuz me no know where me fling down my key then I went to the shop and come bk when I come bk she was in a hurry to leave … you no know say after the gal left I went inside my room and check my purse weh me lef wid money the gal tek out money and left weh she feel like left ina me purse so I call the land lord n little after talking to him she call me asking me if me ago the beach ina after 7 a night me . tell the gal fi bring bk my money.. kmt dis gal go pay the rent to in no time! And all buy food and other things weh she get so much mone