DI GIRL MONEY

This girl Is wicked n thief . Imagine her birthday was in January and muma look pon me and say she did wa do sumn for her birthday cause she a one a dem ppl dem weh kill up bout birthday so she ask mi if mi coulda help her out buy a dress cause she naa no money rn and her father will send the money it’s just that it naa go reach in time for her birthday . So me say yes alright no problem cause is her birthday and her father always a send her money cause she spoil and irresponsible and don’t know how fi hold out. Anyways one dress end up turn in a thousands of dollars cause she a say she naa no money fi do her her hair, she naa no shoes and she did want fi go one likkle venue so me say alright because she say she done talk to her father and him ago deal with it so me nuh watch no face. Boom! Birthday done now me and her work a them same place enuh so Ma say Ma get me money mon. When a time fi me get me money girl ago say she sick and deh a hospital me nuh pree that.

Girl been did say her father is going to send the money so how u inna hospital Av ntn fi do with me. Me still nuh say ntn cause Ma human and anybody can deh ‘ hospital’ . Girl so call‘ recovered’ when she fi pay me now she a tell me her father meet inna accident so that get delayed again. She fi pay me again now girl ago tell me say a she affi a send her sister go school now etc etc so me say to her that was not part of the arrangements made all now girl cya pay me. A bout march this we inna now enuh . Anyways time a go by again she fi pay me girl ago mek me know say she wa do sumn fi her grandparents dem so if say delay payments etc etc I told her no that cannot work this a get too out out hand. Me do gyal a favour out of my kind heart and this b*tch a take advantage of it. Keep in mind say we work yerr and gyal a get paid and a get paid more than me to and gyal prioritize on everything else weh nuh important bere fast food and clothes she spend cause as me say inna the start
She spoil and irresponsible and don’t know how fi hold out . Now this b*tch MIGRATE yes migrate !!! And still owe me yk wa this b*tch say to me she say to me say her father ago send the money yk what else b*tch say to me last week
She spoil and irresponsible and don’t know how fi hold out . Now this b*tch MIGRATE yes migrate !!! And still owe me yk wa this b*tch say to me she say to me say her father ago send the money yk what else bi*ch say to me last week

One thought on “DI GIRL MONEY