DI GIRL HAIR AGAIN MISS

hide my id

💯

THIS LIKKLE THIEF NOW TANYA WOODBURN ALL NOW SHE NUH RETURN ME HAIR ENU BUT YET STILL THE LAST TIME ME POST UP THE GAL PON THIS SHE A BEG FI ME TEK IT DUN LOOK HOW LONG YUH HAVE ME HAIR MY GIRL YUH SERIOUS COME A ME YAAD THIEF ME GOOD HAIR THEN A WEAR IT IS LIKE SHE NUH PLAN TO RETURN IT BUT ME NAA STOP DISGRACE R PLZ HAIR IS LIKE DRAWS YUH CYA WAH THIEF IT SOME BODY TAG R OR TAG R RELATIVES PLZ ME NEED FI GET TO THIS GAL DRY EYE YUH DRY EYE !

4 thoughts on “DI GIRL HAIR AGAIN MISS

1. but if hair is like draws yuh shouldn’t want it back either, shi wrong and yuh done put her pic out there aready so yuh can done now

2. Senda needs to grow up. She wrong fi tek it, you post and disgrace her, now you want it back? Fi do qhat wid it? Make she pay you for it and move on….this prolonged shaming, sending in the story jus fool fool. You really have no problems in life cauz this petty.com