BRINA DI DRESS UP MONEY STILL OWING

Sabrina come pay the hairdresser and nail tech dem money you too thief! You get ur hair and nails done from november and leave with them money and stop answer dem calls!

19 thoughts on “BRINA DI DRESS UP MONEY STILL OWING

1. Hey stop tell lie pan di girl mi know her. Di gyal dem a di hairdressa love thief ppl money. Them lie bout price fi hair and dem sumn deh!!! wicked unuh wicked. Tru the girl nuh inna ntn with them gyal deh. Di gyal them did get them money. Try them a try get more money off di girl.

2. hey dem hair dressa gyal yah lie ehh. mi know the girl the girl pay her money unuh stop tell lie man her. More money the dutty gyal them want off of her unuh wicked eh. Unuh eva a beg more money than unuh fi get. Stop try extort the ppl them. Anuh the first them hair dressa gyal a do this.

3. This girl is a thief for real!she owe loan company and den affi put har Picture in the news paper she always do these things

4. Why would people wanna thief from that girl she don’t have nothing to give nobody she hungry like dog,Eva smell stink and har teeth dem Eva dutty like gal CAA afford toothbrush and toothpaste.

5. Unuh stop tell lie pan do girl. Unub ppl don’t know the full story all unuh duh a listen to ppl. A lot of unuh weh a talk owe ppl money. A suh unuh Jamaican ppl get stray easy. Them hair dressa gyal cudda get them money and still a beg. Ppl poor and will try anything fi scam ppl

6. We work at the same call center
    She Neva have lunch yet!oh boi
    Why she go do her hair and know she couldn’t pay sighs

7. All of it is 100% true..4m d yellow teet gal a grow up live at home to home and nuh stop run weh and go round a thief all when she use to go high schl a poison mouth dem call her tru she lie pan a different level and thief..d scamma dem nuh have notn pan har i swear..d gal tell the hair dresser and nail tech seh she a go downstairs for the money and when dem look dem can’t c her a come back and a next client seh d gal speed off inna car with a man..den she been avoiding dem call since den..Subrena we all know a u same one a comment bout know d girl and she nuh theif but when pple raass kill u fi dem money u will know..3 different loan place a look fi d gal and not to mention 2 next hair dresser in hwt and same pple dem she wuk wit can’t get back dem money..all good ass whooping too good fi u crawny mawga heng pan nail body…u fava damn patoo

8. All of it is 100% true..4m d yellow teet gal a grow up live at home to home and nuh stop run weh and go round a thief all when she use to go high schl a poison mouth dem call her tru she lie pan a different level and thief..d scamma dem nuh have notn pan har i swear..d gal tell the hair dresser and nail tech seh she a go downstairs for the money and when dem look dem can’t c her a come back and a next client seh d gal speed off inna car with a man..den she been avoiding dem call since den..Subrena we all know a u same one a comment bout know d girl and she nuh theif but when pple raass kill u fi dem money u will know..3 different loan place a look fi d gal and not to mention 2 next hair dresser in hwt and same pple dem she wuk wit can’t get back dem money..all good ass whooping too good fi u crawny mawga heng pan nail body…u fava damn patoo

9. i know this girl and is two sides to a story. The ppl them lied about the price. The girl had a fren that gave them the money for everything on her behalf and still the ppl them want to spoil her name. You all must listen. I work at the call center with her and I ask her about this. All who have bag a things to say dont know the full story. Cyah want change price pan ppl and expect ntn of it. Them get them money long time and still a beg more. Check unuh facts before unuh talk. Most of unuh dont know the girl or talk to the girl for years. Unuh comment dont matter.