NUH HIM FEDS TEK UP?

41 thoughts on “NUH HIM FEDS TEK UP?

1. Ah dat go reach dem! Den feel if dem nah walk wid a big coil ah money dem nuh comfortable. Nuff ah dem Jamaican Jamaicam man when dem see a next man did $+50 or $200 yuh hear dem a whisper. sry ” him nuh have nuh money” But I wi let dem know say people did money nuh walk wid it.

1. Use to things but act like no use to nothing him too hype and fool feds a watch him long time me hear say all him phone dem top all him wife dem say involve in his wrong doing and she love hype what a thing pon dem the wife in a good job and right now it no look good pon har side the bwoy hype too much him no see say flippa get lock way

1. Just fi selector call dem name. Dem sad like Oney British funeral.. prison nah miss. nuff dem this year..

1. Yo mr man jus leave me out a the passa passa c the feds gone wid u , problem and now a soon juggist unu fi humble unu self nobody no need fi know say we got a lot of $$$ hype and fall zero jus mek sure u have u lawyer $$$

2. Oh gosh he better pray judge no see these things :cd :cd
    People do too much partying and illegal flossing for the gram!

3. New York Post says she made 148,000 last year and the judge told him her job is in jeopardy! Sad!! Greed is a hell of a thing.

1. Tell NY Daily News and the other news people dem to take it down….it’s alllllll over the net!!!! Bout take down….even him wife picture paparazzi tek!!!

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Mi seh if yuh nuh mine sharp yuh come yah n cyaah read yuh get fuck! cause ano dah (had) deh fi guh desso eno :ngakak help dem oooooo get di clown car.

3. Sher PERIOD DAT BHUTTO NO USE TO NUTTEN . IT DON’T EVEN FIT HIM..WEH HIM COME FROM. HIM A STRUGGLE FI LOOK GOOD NEVER SEE CUM SEE. Flippa gi wey money da eediat haha money pull up him no GI wey NUTTEN .HIM LIV U DA STONE? FEDS GOODLY IN THE DANCE CLAFFY

4. MOVE U BOMBO FRAM YAH. FCK BUT OFF AN LEF PINKWALL… MATTA A FACT. SUK OUT PINKWALL FAM..Y U NEVA TELL THE BHUTTO TO KIBBA
      HIM FRIGHTEN ASSSHOLE. A MET U HAV STRENGTH FOR..FEDS DAM WELL GOT EVERYTHING HAV SHAME U DOG..GO GLUE UP HIM MOUTH FOR U NAME SHALL BE CALLED

1. Business persons don’t walk around to parties with stacks. Also, it depends on what type of business you made mentioned of.

4. Him do all This Hypeing fi di girl dem Know him name.. now a bare man ago know him Name. cause A bare Mann ina di Cell dem.a Prison. Dyam fool. You know how much Hungry belly family him have and a waste money ina Dance. Me Bex wid him and ano my family. Why is it When Dem first Ketch di Plane dem ahave all these Plans to better Their life back Home but as soon as dem spend 6 moths ya wid easy money dem tunn fool and figet all their plans? Dem say Africa is the Scamming Capital and Fraudist Country and i don’t see none a dem pon Vidoe a Act so… Dem Build mansion and tekk dem Tail back a dem yaad. And unuh wonda Why People no like Jamaicans when them hear we country name. Embarassment.!!!!!!!!! Takew all dat Risk fi gi back the money to the goverment. cho

5. Fuck off bout don’t add fuel to the fire prison fi dem all him wife see her n mek she suck off the black pipe ca me use to beat it back then

1. Dance hall matress,? Was she…a she go him papers. ? For most jcan only marry Fi PAPERS WUTLESS SHITHOUSE mi think DEM TINGS done with

6. Nobody throw away there hard working money like this u think Feds are stupid he better god is lawyer money an make sure he’s a Citizen

7. Juggist give up him good job fi turn big international drug ring lord smh From Andre all the way down to the suckling will get what they deserve in due time.

8. Why should Met take it down. U think a she make the video? Damn ass..so what if he has his business. He sent text messages to the baggage handlers who were arrested which showed evidence of his vested interest. He was threatening them about the drugs. Just because him use to buy unnu 2 soda pop a dance unnu come pon ya a defend d ole faat. Him wife want a lick inna har big head wid a dutch pot cover fe put some street sense in deh..den again she must have known n seen his flossing. Wa inna darkness must come to light..