YES MARVIN YUH NEVA KNOW YUH FI HUMBLE

DI ONLY THING I HAVE PROBLEM WITH IS WHEN DI SISTER SEH NICKIESHA CANT DO NOTHING FI HIM FUTURE…WHY YUH HAFFI DEH WID A MAN BECAUSE YUH CAN GIVE HIM SOMETHING DAT NEVA INA IT..BECAUSE IF LISA DID GUH DEH WID HIM THINKING HER BEING ABLE TO DO SOMETHING FOR HIM COULD KEEP IT………IT NEVA DID A GUH WORK. MARVIN IS SO STUPID HIM KAK UP A JAMAICA INSTEAD A FIND WORK HERE AND DO HIM A RUN DUNG FI GUH LOOK HYPE..WILL SIR BEAT DI GIRL SEH IMMIGRATION UNDER U SKUNT

https://www.instagram.com/p/BO3Dx3MDOBY/

57 thoughts on “YES MARVIN YUH NEVA KNOW YUH FI HUMBLE

1. bitch shut the f*k up cause im pretty sure ur dumb ass f**kings sister knew what the f**k she was getting her self into from the get go…everybody comming for nickoesha as if she holding marvin foot them fi stay with have..what the f**k mad di a done inna foriegn fi yuh sister run guh married marvin inna a di back woods a jamaica…make it a lesson and move the f**k along

2. The reason Im soo annoyed and over this bullshit is because Marvin is not the first nor will he be the last to use a farrin woman for papers, if he blatantly did this it means he prob was a pain in the butt the while time and she STILL did it for him. I just really dont feel sorry for these foreign women anymore, dem days deh gone. Tap save man if u nuh know if it real or nah. See one white woman hire hitman fi slap weh fi har own weh day, nuh man nuh deh a farrin ???

3. Him brazen and bright, I wondered if the wife dif a move in silence and was planning on divorcing him and getting his residency invalidated, but the sister just her sister moves. Don’t go wid him guh get no ten year mek him gweh.

4. Girl please give nickisha a f**king break let your sister move on didn’t she knew what she was getting herself into??? Let him be god will bless yours sister.

5. Karma… a suh u sista did a act pon him baby mother. Lef di girl bout concubine. It look like it bunn u more than u sister. And stop tagging USCIS. Nobody cares but u

6. Met a one thing me waan know? She think Marvin can understand them long story deh weh she a write? Nicki worse. She can stop waste her time a write them long speech yah weh only we over yah so can comprehend. Run the divorce and call it a day. But she can stay deh cuz har sister might just take him right back. Me sure this a no the fuss him bun har claat.

7. Y don’t dirty sher and fly batty renea don’t leave the girl alone what the hell dem a act like dem betta kmft she’s happy rite if marvin leave her in the long run she won’t be the first and the last sher use to gwan wid fi r man and him lef r rite life goes on dirty rena know you neva see a man wid she she sick me everything she a big up sher and nuttin not going on fi she girl plz

8. In life everybody has to do what makes them happy. If nickesha makes him happy & thats where he wanna be to the point he will risk losing his opportunity of american citizenship it says alot. It may seem stupid to us but he is following his heart. He must have known the consequences of his actions & all that would come before be went public wkth nickesha, I’m sure he thought about it all & knew it was a decision for him to make. The wife just need to know that him & her were never meant to be & She just needs to go find her happiness because its still out there

1. _________________________________________________________
        Poor bleach…….mi did tink bleach fi mek things clean oo..suh kk di bleach mek marvin brain too clean har wha? hayyyyyyyyy woe :alay

9. Mi love how uno a run in come talk defending what is wrong..MARVIN WAS A MARRIED MAN WHEN NICKIESHA START TEK HIM..

1. All dem a do a banton the wife and uno seh sher dis and sher dat but Im going to give her credit..If Marvin was a good man to Nickiesha har fren wudden encourage har fi tek next man..Mi done talk

1. Uno love support wrong things tuh much..Thats why sin cyah done. When he was with his wife and a drop wud pan nickiesha what uno did have fi seh bout that? Marvin need fi gwey. Uno fi encourage him fi do the right thing because there is a right way and there is a wrong way and aint no right in this what him and di one nickiesha doing. All who a chat bout move on uno a talk like a fi uno life di wife or di sister a use and di time up now so dem can hand it back to uno. If di wife waa dwell pan it a FI HAR BUSINESS BECAUSE ITS HER LIFE and Marvin and Nickiesha is wrong. As to Sher, which friend would want to see their friend wid a ole orangutang? What a way fi dem love real dat it haffi a put up pan instagram eveyday…Nickieisha u soon hear which part a u stink and which part a u half rotten u just wait

1. Mi a wait till monday oo cause di whole a dem jump on pan sher like di girl wrong..when u si u fren tek up some dog shit U HAFFFFFFFFFFI malice dem and move dem up cause dem fi know better dan dat

1. Met mi waan see you fi shake you hand. Yu know how much friend mi lose same way. If nikiesha did stand up fi har friend and mek Marvin know seh him cyaa ah dis di girl suh, it woulda bad but nuh suh bad.

1. From whey day a waa lash di one dem whey a ride sher lean back like a jockey dem is a set a wicked. If Marvin was good to her the girl wudden a lick out. Nickiesha slow and she fraid a Marvin like a likkle street puss..Notice she a dance and she haffi mek sure a him deh behind har and like she nervous when she a dance with other men cause she know lick a go reach har skin..dem nah fool me

2. She come een like frighten friday.like the camera and fans getting to her head. Is not di first me ah hear dis beating argument.Lawd monday hurry up and come.

10. How sher drop Inna diss nickesha f**k pon Rick a f**k Marvin pon d bed weh him buy n Inna d pica house. F**ka marvin, him all have him dauta n a act like is jus a woman weh him GI a f**k. If u don’t love her at jus show some respect nu kmt low sher dirty Dancehall Queen’s nickesha/marvin

11. Marvin wife should of known better in the first place. Tf you expected ? Only thing dem want down deh is a citizenship/greencard from an American Citizen or a Greencard holder. Its RARE the man dem nuh lef u. This shit a happen from long time Marvin aint the first nigga to do it. You live in the states with plenty of men to choose from and u fall for him? U dunce tpc. Love a mek nikki blind. She will realize soon lol. & mi nuh business weh unno want fi seh…. if sher was a real ass friend she would of still been friends with Nicki! Your friends dont always have to agree with what you do but they should ALWAYS BE THERE for you! Its called LOYALTY. Dont act like a nicki alone have dutty ways, sher does too .

1. Sher mus force Nickiesha fi be har friend when Nickiesha a carry back sher name to di man? Under wha sun or moon?? Stop talking crap bout always be there u cant be there for a friend who choose to be with a dirty disrespectful man that will disrespect u too ..Sher’s responsibility is to her NUMBER 1 and number 1 is her.. So u tell me that Sher must put Nickiesha first and Marvin a disrespect all Sher? The best ting a fi talk your mind and low dem cause when shit hits the fan Nickiesha will know that her FRIEND was right and she nah go figet har words when she did a war har before she tumble dung ina di well.

1. I agree with you that nicki gonna feel dumb. As I stated before love is making her blind to the fact that he aint no good for her. However, where you get forcing from? Always being there for a friend is a force now? LOL ! As for sher, I understand that when ur friend allow her bf to disrespect you ur not gonna want to be around them, But I still feel like she has some dutty ways also which is why they friendship aint the same.

1. Yes is force if u want the friend to be there with a man who nuh like her. If you have a close friend and she is ”inlove” with a man you dont see as good for her nor do you get along …chances are the friendship will not survive because the friend will have to choose between you and the man ..If the friend carry back your name to the man and tell the man all the warnings u a give she ..how will the friendship survive?

1. Lol I understand where you coming from about force now. Its like your trying to make things work and be peaceful but its not. Its just sad they friendship ended over a man doe.

2. Yes but a jus so di world work..remember love is a very strong emotion..But remember all family mash up over man ting so friendship a nuh nothing special where man and love is concerned. Very rare u find a friendship where women who are friends trust each other totally and will respect their opinions..memba we women have our little deceiving jealous ways so its hard to find real true friendships that will stand the tests of life. Also do remember Jamaica’s culture change, when I was a lil girl ooman and ooman did a real friend cause dem pair up and beat mate and man…u dont see that anymore

12. Met u misunderstood me. I am definately not supporting or defending Marvin & nickesha. They are too much & too attention seeking & going too hard to throw things in people’s face. Very disrespectful & obnoxious in my opinion. If I were his wife or her family I would be mad AF too, I jus never stated that in my previous comment. I really just wanted to say the wife should just stay quiet & humble, if this man is publicly professing his happiness & love for another woman who he has been cheating on me with it obviously says alot about him & our relationship, leave them to exalt themselves because God will surely humble them & the same God will exalt me. Its just time. Take the embarassment endure the pain & PRAY PRAY PRAY. Just look at Marvin as a mistake & know that The man who will make u happy is still out there, learn from this & grow. Leave them alone mek them show off & jus work on u, cry if u have to go to therapy if u have to & just know in the back of ur mind that Marvin must meet him waterloo & your time to be lifted up & exalted will come.

13. At this point what can the wife do? Its Senseless to go fight nickesha or fight marvin, that is where he wanna be suh leave dem to each other & leave them to time. No bother go inna no social media rant & careless war with careless people. U married a careless bwoi & did a try help him & time prove to u that him is just a careless bwoi who cannot be helped. Just know seh next time ur looking for someone just dont look for his type, Learn from ur mistakes most of all.

14. U all can be so hypocritical right is right and wrong is wrong! Marvin is 100% wrong and I agree with the sis!

15. Met to the world. Church Amen for Met. Thank you, thank you so very much for speaking the truth. As a ppl we need to stop support clear wrong. Met, I thank you.

16. Met to the world. Church Amen for Met. Thank you, thank you so very much for speaking the truth. As a ppl we need to stop support clear wrong. Met, I thank you.

17. Met to the world. Church Amen for Met. Thank you, thank you so very much for speaking the truth. As a ppl we need to stop support clear wrong. Met, I thank you. :2thumbup

18. All a tag uscis…woiii

Never had a liking for him and his behaviour inna dance but if him have wife that him spose to deh wid and a brazenly post up with other woman. Him must get what the duck get! Just a wonder why is the sister with the long essay and not the wife herself.

1. Yes him fi get it and nobody is to feel sorry for him because right is right and wrong is wrong. We all are human beings and him openly disrespect his wife COUNTLESS times.Now him a come post up bout queen. That is very wrong. Do the right thing but dont do wrong and then expect blessing. Nickiesha she look like she learn fi talk when she a 6 and only can communicate through sign language, suh choo Marvin a put up di winning sign she think she win fi true..Das why Sher show dem chalk line ..u si how fast she ansa..is because she dont understand words oo :hammer

19. Me want him call her till him phone mash up. Wifey dont tek nuh talk. Call ur lawyer and sue him too.Marvin u fi know say a prison time that too u hear.nikisha pass dem stage a dancing deh.she av dutty animal marvin a fling her up n down like fool wid the whole world a laugh afta dem.a ppl cyan read find it entertaining.its a disgrace!! Ur fren a try put u on to bigger n better things but u heart set pan the ppl dem husband.well u hafi go put him up and go dance gogo fi mind him caw wen Uscis block him from America and small island nuh want him n him flop out a Jamaica a u the stress ago lef pan. Me feel sorry fi u. And it shows say she never glad say Sher get the visa.sher cyan tell usa fi gi you visa but is ur fren so u mus glad fi her too. Now u insecurities set in and u wah show say a u run road. U run road long time n gone intl so how u have dutty marvin a fling u up n down. It dont look good.him ago drop u pan u neck one a dem day deh and him nah go av a time fi bring u go a doctor. God go with u!! Try go look back ur sense. And being up n down wid Marvin wont make embassy gi u a visa.u going up there to tell them that u guys are dancehall duo?? U make a wrong move and u shuda listen to ur frenz.

1. Nuh seh get back to sense oo cause dis gone too far..Wifey all I can tell u is to do what you feel IS PLEASING TO YOU..and never take back Marvin. Him gone quite too far

1. Please tell dem fi tap go Jamaica go tek up the man dem.. And married, f**king fool dem most Jamaican man a the most cold heart man dem. Mi nuh know how dem pretend so long fi greencard how dem laydown wid the woman dem and nuh want dem, a what kind a spirit dem have? How dem stomach strong so. Wicked dirty man, and the women them need to really stop tek up the dirty men dem.

20. So what happen to bobs that give him the Benz to drive that not even her daughter can’t drive. Bob’s run come look ya.

21. IF I LOVE MET ONE MORE TIME SET THEM HOES STR8. I BET NUFF AH DEM WHE AH DEFEND MARVIN AH GAL WHE LIVE AH JA AND FOREIGN OOMAN TEK DEM MON WOIEEEEEEE

22. Marvin deh pan IG a cus pan live bout nuh baddi cyah stop him Ana style him wife…. Marvin god don’t like ugly remember DAT u come up last week n gone back dis week but if I was Lisa Yuh cudn come back tru nuh airport in america… Lisa u need to inform immigration of his behaviour sen in the pics to them and mek dem sen him back wen him a come back Ina di country

1. Mi did seh it! How she was dancing is like she cant dance wid nobody but him and u see him go seh him nah dance wid nobody but she :travel

1. Her body language speaks a lot ..her verbal skills not up to par is bay sign language fi she nickiesha :ngakak

23. When I first heard Marvin had a wife I couldn’t believe, and this was long before Nickiesha. U mean fi tell me say somebody really married to him? And did expect him to treat har right or have respect? The wife is slow just as much as Nickiesha or any other woman that pick him after. I honestly thought it was a business wedding neva know she in love and dem things deh, bwoy dem say u can’t help who u love sah. This situation is just a big joke to me. Please ladies u can’t teach a old dog new tricks, anybody that deh wid Marvin deserve what them get

24. This coming like a circus dwrcl. Wifey a must alien cause me wudda shame fi tell ppl Marvin a my husband. That piece of shit. God know, man that short a foreign, no sah. I wish u well sweetheart cause Marvin is walking crosses, him a lone baggage, so any woman that pick him up congrats. Wifey u must feel hurt but it’s not the end of the world, woman go tru worst..so nuh bother be petty and draw out yuh divorce that won’t make him love you or regret what he did. The best thing to do is move on, and please do a upgrade from Marvin, it’s good, better, best. Marvin time soon come

25. I have officially seen it all…Nickeisha yuh really a mek dis rumoured battyman a tun yuh inna laughing stock. Wey yuh a do inna tree and pon ladda my girl? Why you allowing this bisexual clown to similate sex pon yuh for entertainment sake.. If unnu dysfunctional one more time… Dem mussi think bc weed head Snoop Dog give dem likkle shine dem tink dem a happen….i can only imagine Snoop laughing at them nothing more nothing less….Nickiesha yuh gonna look back at this time in your life and hold yuh head down with shame. Marvin need fi go tun him mumma and baby mumma upside down inna tree and gwey. Sorry not sorry.

26. Well fi a man left foreign and green card fi a woman that show say him love her and HIM no care period#!!And the wife need to leave him and move on look wah she a dead over sometimes when things like these happen he might be doing u a favour for major hurt in the long run!!

27. Wow at the video. I was ready to see him jump from the table unto his bride. What the rass. He was dancing with his friends more than his new wife. This is very embarrassing. Maybe she thought she was marrying somebody in the entertainment industry.

28. Im trying not to be biased but sumn looks off between the two for real. There is no joy or happiness coming from Lisa and she looks uncomfortabe….i will say he is the life of the party and ppl enjoyed themselves….marvin neva knew you were a bleacher!?!?