WI HAFFI REVISIT THIS

SO SHER..SINCE YUH WRITE DIS

intl_dhq_sherManagement big up uhself @jrbloodline nobody in life is perfect, we all have our ups and downs but repeatedly you make our thing look professional an i respect you thanks for being my manager. Because before you we, was being under payed and nobody respected us to even take us corporate and you did that i wont bash you for one mistake but again thanks for the work ,ntn but greatness next.
#godheart#toomuch#attention#seeking#god#is#good ✌✌✌✌✌✌

AND UNO SI SEH UNO CAN MEK A CAREER OUTA DI SKIN OUT …CAUSE A SUH SUH SKINNING OUT MI NUH SI NUH DANCING A GWAAN BUT HENNYHOOT UNO A DUH UNO TING…SINCE A SUH UNO NUH SUPPOSED TO TRY BUILD PAN IT AND STOP MEK MARVIN COME BETWEEN UNO MONEY??

23 thoughts on “WI HAFFI REVISIT THIS

1. Di post Nuh have nothing fi duh wid badmine… Move from yasso man. F**king eediot blind as f**k… Sum a hunnu cyah read.

1. She kn d truth to d ting but she cah sah too much cause nikeska wi buss it sher did wah leave bloodline to cause him did a collect money an a gi dem like bit sher a hate pon d gal dem cause dem dance better dan dem

2. A ppl a hype dem up cause nuff gal outta road can dance better dan dem sher dance like shi frighten wen shi si crowd renee cah dance nikesha a d best dancer she dance neat and clean sher fi cum affa live shi chat like wen u have hot food inna u mout shi sound like a 6 yr old

1. Give everyone weh Dem Fi get dutty hypocrite…. Nickeisha look di neatest when she skin out an dance…… but a she a di dumbest bloodclaat one yea.

3. SHER LOVE ATTENTION AN HYPE EVERY MINTUE SHI DAH PON LIVE A TELL SOME STORY WEN NOH MECK SENSE LIKE SHI CAN BE NO BADY ROLE MODEL HER FAKE ASS A HOLD HER BACK DEM CAH EVEN SHAKE AGAIN RENEE SHI NEED SUM CLOTHES INNA DESE TIGHT ASS SHORTS AND TIGHTS LIKE A JUST DAT SHI CAN WEAR

4. I don’t know why people giving these uneducated fools attention and knowings like they celebrity, they have thousands of socal fans watching them like they relevant and all they do is talk shit nothing constructive!!! And people really have theses Clowns as role model!! What theses streets runners do is not dancing if I was a man I would even look at them much less to be my woman!!! They need some morals and values about themselves” every other day they on IG live dropping words on each other!!! Y’all people need to stop give these morons knowings because they ain’t doing shit to uplift young girls more than in the f**king streets rolling like a dirty empty Jum pon” Jamaican need more woman with standards like (Bella Blair) that’s who young girls need to look up to and stop follow dem dog shit gal who is party looking stink and sweaty yuck yuck!!! Sick stomach

5. Bad mine a kill sher wid r stiff batty weh she can’t manage. Nickeisha mash r up a England although it was no competition. Bloodline sound like a batty man pm I naa lie .Rena need fi come out a dance hall and go fix up r mother house and add on a room yu c how the look like elephant .sher hurry up and buy a house fi mek yu family stop pay rent remember dancing is not for long everyday another one rise check from coming down Carlene ,stacy mad Mitchell back it up many more

1. How it bun you so? Yuh a Sher PR. Chill out you behaving like you licking her cunt. I don’t know if she is badmind but the batty don’t look good.

6. Unno days numbered because Daniboo got NEXT….she is pretty, oozes sexiness,mad talented, can put two words together, sound sensible n have some class.

Notice I didn’t use more in the description of qualities. .because I don’t think any of them have any. ..maybe nikiesha sexyish n has 2 decent wines but the other 2…smh.

1. True ting Yadie, Daniboo hot like fiyah and har skin clean and shi pretty. Every video that she’s in when you look on the comments people who don’t know her asking who she is, her dancing is on a next level and her body tun up. I hope she goes further that just in the dancehall.

7. Sher you need a life every day you on live looking like a f**king fool, you can’t even make a proper sentence, you may look okay but your heart is very dirty and one big mix up dutty gal who’s looking attention have all theses people on live looking at you like you somebody!! And suck pussy foota hype a chat up him mouth bout sher teach nikisha kmft!! Really batty!!! Sher batty fake can’t move and reene can’t talk with that toung ring in her stink mouth she too fat leave dancing to daniboo!!

8. MI se from sher touch down everybody cut off nickesha, MA wonder if sher a bully fi true. Nicki gwan hold your own ya MI gal.

9. Sher is a big bully fi true the other day ugly reene was going to talk what happened with Marvin and niki and sher come on her live and comment to stop talk and she did stop talk and get off live!! But true niki Nuh tek talk and fake batty know she can’t bully niki!! Sher play out ain’t nobody want to see you because as much as dancer tallup look like a man she’s very entertaining and I will watch her over sher and fat f**k reene!! Everyday dem deh pon Marvin name and when fi man diss dem yuh

10. SENDER WEH UH NUH GO FIND UR BABYFADA FI DI FULL SUITE AND COME OFF SHER NAME. ENGLAND & AMERICA IS ONLY DI TIP OF DI ICEBERG. HOPEFULLY UH HAV SUM STAMPS INNA UR BOOK. PROBABLY DNT EVNEN OWN AH PASSPORT BUT AH CHATT…. BYE FELICIA

11. @REAL TALK YOUR AH STALKER FAN UH JUST DNT KNOW IF YET. GIV IT TIME BAE U’LL BE BAC ON SHER IG PAGE AND LIVE AS USUAL UR JUS IN UR FEELINGS RIGHT NOW. BUT WAT AH WEY U CAN TELL DETAILS ABOUT SHER PAGE… GRAZMITE WI AGO SEND UH AH AUTOGRAPHIC PIC OF SHER TO HANG OVA UR BEDHEAD FI UH MON FI GET AH BETTA VIEW CUZ JUS AS MUCH AS UH WATCH SHR UR MAN IS WATCHIN 2 WOE

12. @5:15 stink pussy hoe who puck you to come for me slut bucket bitch I don’t watch that low life shit bucket it was my niece watching her in my house! Dutty gal you think am careless like you and f**k out sher that can’t talk properly!! Dog shit you think I have time to watch sher are any of these wanna be celebrity. My husband sure don’t need to watch a next woman because he have all he needs at home hoe! Maybe you need a pussy to suck Mek this hurt you so much! Bitch I want to piss in your face and shit in your mouth hoe!!! Low life shit house you only need 2 sheet a zink to be a perfect shit house!! Yah gal mi want si gal like you in a real life fi kick off yuh face bitch!!! Gal mi live a Maryland wi can meet up Mek yuh know it’s not chatting! Push yuh head in a brain storm you and sher and come juice mi bitvh

13. Tough batty man body sher a bully sadamite soft body renae dem fi leave nicki know tru dem can’t bully the girl and tell her what to do sher stiff nuh rass too much cement she think she’s everything bitch nooooooo

14. real talk im in maryland as well… mi glad jus buss… cum thru. im in prince george’s county. cum meet mi after work nuh long talkin ting… Mi work ah Southern Maryland hospita,l there’s ah gas station as soon as uh cum off the highway on di left up di road frm the hospital… ill be inna white benz truck… FORWARD MUMMA DIS AH @5:15