WALLY NUH WAA RUBBACON OO

SENDER;-Met Wally is trying so hard to be a dancehall celebrity she will do whatever it takes. Mi hear from good source to seh she and Jicon a f**k. Yes Apple so don’t be fooled! Marcel your next cuz she will do anything for fame

***MI NUH BELIEVE BOUT DI RUBBACON AND WALLY..SHE A LOOK FI MEK HAR MONEY SO SHE CAN GWAAN CHRU..MI NUH SURE BOUT DI CHAMPAGNE TING DOE , THAT IS BAD LUCK***

19 thoughts on “WALLY NUH WAA RUBBACON OO

1. I honestly thought that Wally was a butch lesbian all this time. Right now I put her in the same category with Miss Crayfish and Krystal Tomlinson. All trying hard to be something they are not.

2. J icon look like him a get broke.. cause him tek 1 hr to finish the one champagne pon wally..
    N that selector did a video with him.. saying a campari him buy at lime light. N oh nothing no wrong if him broke. no Jay it no look good
    Apple a f** bout.
    Jay ago f***k bout. Well him been f**king around…

3. By the way MET.. how Jay icon stop par with him rasta artist. The boy girl one.. soon remember him name… him dash weh him brother fi the artist n knw him see that him a pussy. Wonder hw him feel nw.. Wonder how that murder case in Seaview a gwan nw…
    Wonder fi Jay still a mine him under cover.

4. Don’t like her & never will . She insulted a little girl around 4 years ago on Facebook just to hype and talk trash from that me no like she . Make up is Wally best friend she needs it & me no badmind all fame ends’ she’s just a regular that gets a few fck to be popular from longtime. Read the parable Wally no easy.

5. It us foolery yes but u can’t blame har.. She never call him and ask him fi dweet people. It’s her night so she just a work wid di flow.. Weh she fi do box it outta him hand? Wouldn’t that be an insult when him a support har event

6. Washing her hands or having it poured on her head or her shoe what is the difference?..isn’t that what dancehall people do when they have a party? Mi is not a fan but lawd man call har out when shi actually duh something wrong!

7. Wall have a touch a madness enuh…wat a woman doing walking around n flying with a dolly and a chat to it????

Mi understand some comedian have dem prop weh dem work qid but noooooo…dat dolly thing spell some form a madness

8. Wally breast big and long like,never see a gal love go without bra an even if she do it still nuh support her breast properly.

9. Wally breast big and long like,never see a gal love go without bra an even if she do it still nuh support her breast properly.

10. I don’t know anything about her dating life so I have ntn to say on it but what I will say is.. I could have sworn when Wally first started out she bun out this champagne bathing inna dancehall or maybe anuh she but a think she did.

11. Wally a long time big whore. From she deya portie she f**k club owner and everybody kne he have wife with big career. Wally f***k out her portie ppl dem. Ask anyone weh come from weh she from.