THE PERSON SEH RAGGA HAVE A NEXT ONE ON THE WAY AND SHE WAS WRONG

Met raga woman have baby on the way. I always thought something was wrong with him why he didn’t get none when he was living in Jamaica. But I was wrong.

19 thoughts on “THE PERSON SEH RAGGA HAVE A NEXT ONE ON THE WAY AND SHE WAS WRONG

1. Him too Nasty fi a big ole man, Professional one at dat. I guess your level of Education does not decrease your Nasty lifestyle or stupidity when it comes to women and whom you choose to procreate with. Can he not find any mature women to carry his children. He going around having different kids with all these ” Kids” because those girls are young and Naive. It sick stumuucck.Does he really believe he is a ” Gallis ” with this behavior or is he trying to shed the Stigma attached to his name why he didn’t have kids? For all i see he is only having these kids with kids to prove a point and continue live a Lie!!!!

2. Sender sometimes a change of environment bring changes in people! Thus maybe him change “shim”ways…err,typo..him ways..Him ways me mean fi sey.Met mi press sen n can’t tek it back ya now.

Kindly tek off the “S” n put him pon HIM Ragga superbreeder chest…tonks in advance. .again HIM mi mean zeen.

3. Raga did a look new car affa him fallawers wah day, post up bout dem tief him car , an ppl fi look out feit me sah , ragga couldnt answer d answer d ppl dem a ask , wen u hear fr d shout a bout 1000 dalla worth a parking ticket him owe ny city , an dem tow him car, cause nuff ppl would buy him story .

4. Raga is a damn idiot he have this Messiah complex about him that try to help people and he get clown out and Rob regularly. The tambourine family is a dysfunctional set of ole dutty jancrow , buttu , crosses and warmongers.

5. Den how unuh a left out say a vegas ex him breed! Vegas him one time best friend! Nasty asses dem! Big up di preseeding Weh di two baby dem use help di sperm swim.

1. An both babymother were friends, i used to love listen Ragga but i dont anymore. I do not trust him, him is a big ginal

6. How do y’all know it’s his baby? He haven’t mentioned said baby or the mother in a long ass time…could be waiting on a DNA before mentioning it

7. Who di f**k siddung an listen dat shit anyway….. only time mi memba him a if some shit gwan oda dan dat mi nuh look.

8. Tishana bless him bred again , kmt dat deh breed deh coulda stay cause it nuh prove nuttin raga a whore

1. So wait deh , Him breed har before ? is this baby #3? doesn’t he live in FLorida with his good up Woman that can’t have Kids? Was Tishana Bless Vegas woman or just a groupie?? Ragga look like him carry back Vegas name to the gal and get some Sympathy fUcc. Them gal deh really swear Ragga rich when him no have dry Shtt to him name. Ppl stop donate like they did cause dem see seh him a wait pan dem fi mine him and him bunch a groupie. Him gone back to School wah day so it look like him ago get a real Job now while ediot Lioness gwan meck Money fi him.

9. Raga is a disgusting big man goes to show education doan make you a better person. Him f**k and breed Mle who was criss cross oman and chat a bag a nonesence bout the girl pon radio den him go back n f**k Tishana vegas gyal and breed ar the pickney a just 1 and she a breed again di 2 a dem cyalis like

A him sey all if a mi fren gyal dem so ? What code? I dont respect my friends f**k dem. Him need jezas.

All Tishana shoulda a never go deh so cause she an Mle a did fren dem gyal N man ya now a days just nasty n disgusting.

10. So whey SADI deh? di oman whey him live wid a Florida? Fi ar heart strong saah.

Raga fi do better him a big man

11. Den Met word on the street seh raga get trick big time. Him betray Mr Vegas and go sleep wid him dancer/sidechick who is the same girl wha put out him naked picture and mek it look like a di odda bbymother fi run har out a di picture – you see how fast she ketch breed after. Dat gyal an ragga deh long time. Ragga a heathen just wait till eveyting come out to light – Jamaica and farin soon buss out a big dutty laugh fi dah one yah. STORY COME TO BUMP

12. Den Met word on the street seh raga get trick big time. Him betray Mr Vegas and go sleep wid him dancer/sidechick who is the same girl wha put out him naked picture and mek it look like a di odda bbymother fi run har out a di picture – you see how fast she ketch breed after. Dat gyal an ragga deh long time. Ragga a heathen just wait till eveyting come out to light – Jamaica and farin soon buss out a big dutty laugh fi dah one yah. STORY COME TO BUMP