SMADDY ASK KEIVA WHAT WORD IS THAT PLEASE

14 thoughts on “SMADDY ASK KEIVA WHAT WORD IS THAT PLEASE

1. I get that di red line wouldn’t come up for your… even though it’s You’re . I also get it not coming up for New… even though it should be Knew!But Good God now Kieva yuh 3rd strike out never HAFFI be so damn vicious!!! I bet is Auntie yuh did a try sey!!

2. hahaha what a damm disgrace, these girls like keiva only know how to lay on their back and tek people man and brag about it. my gosh so sad dis big ole tuff cow a post and di girl nuh know fi spell, no sah smfh. dem gal yah want reborn and send go sunday school and basic school or pre-kindegarten. my gosh.

3. A Keiva sey ambition. alk to Diddy like you an him a combolo yes. Nuh mek a likkle ting like spelling come between you an di General.

4. Kmft mi grow up with Keiva she’s not too smart when it come to the books oh also men none seems to stay either from then until now❗️

5. Keiva need a chair, table, book, pen/pencil and a bloodclaat teacher. Keiva the Dunce Head Diva, why yuh nuh try guh duh some evening class? Fi a business woman you are very dunce. Yuh love write up pon social media and you can’t even put a full sentence together. People haffi a read yuh comments and status multiple times fi mek sense a weh yah try fi seh. Take a break man, easy up offa the posting cause it nuh look good.

6. Thanks to social media. I notice a lot of Jamaicans have this problem. The schools in Jamaica are not that great I guess.