SHER INA DI FREAKILEAKY BUSINESS

36 thoughts on “SHER INA DI FREAKILEAKY BUSINESS

1. A group of women with no morals nothing dem nuh have bout them. I started to look at Sher differently when she started to roll with Jodi Couture and wutliss Duppy Magnum.

2. Mi did know….she seem like di aggressive type even how she talk har movements seems manly. A fully pussy she like she nuh want nothing fi do wid cocky

1. Not everyone is doing it. There are some women out her that still have morals and standards.

2. No hun! U ARE EATING EVERY GAL FRONT ANO EVERY WOMAN WANT PUXXY IN DEM FACE N MOUTH BRIGHT NO RASSSSS UNNU SICK ME THEN IF THATS THE CASE LOOK HOW MUCH PPL A KILL DEMSELF FOLLOW THAT TO NO wormshit like unnu

3. Dem look a way, none of them look good, the weird color wild hair is a no. Sher is a nice looking girl, weh diss fah.

4. Long time sher a lesbian frm she was sher rumbar dem ketch har and gal a duck inna the rumbar promo truck

5. Watch Monique and Sher!!! That gal Monique a big bisexual lloonnnggg time suh she never surprise me but never expect that from Sher

6. Watch Monique and Sher!!! That gal Monique a big bisexual lloonnnggg time suh she never surprise me but never expect that from Sher

7. I was wondering how Monique start par wid sher like where they know each other from and where is her lesbian crew Samantha and chin dem? Monique a suck gal from she a baby tpc all she go jook up har batty to these bitches and these illegal butt injections a toya from queens a deal wid d batty fi Dem

8. Some girls who like girls don’t have morals and standard? Why undo so fool fool? If a female eat vagina that’s her standard and her personal morals allow it. Morals only collective when others may get hurt and if a such then the social mischief will be corrected by law. Stop judge people by ur own standard or what u consider right from wrong

9. Anonymous 1:16 a nuh everybody nasty like unuh, a the American them unuh a follow with this nasty bisexual lifestyle.

10. Moneque is gay. She used to bisexual a slam man she and one boy did deh and she cuss him dog rotten say him a faggot and one ole heap a things one time. Then she did deh flat out aid one fat dyke chick weh carry har pon trip. Now she a f**k one dread dyke fat chick again she she mek the shim tun round Inna pic like she a man. No nuh know who she a fool..
    Now on to bisexual loose pussy Tanice weh run leff har Pickney a jamaica fi come white out har self. That bitch is classless. U see how she pretty she has absolutely no class or shame. Bihar to delete har off my gram because ibcouldnt take ever on her live all she talk about for hours is pussy and buddy and she nuh pretty up nuttun.my god man some things are to be left to the imagination.. She talk how fi suck hood, bare things she gallang wid. Then wah mek mi spirit tunn from har a when she a talk how gyal pussy pretty and bare sadamite argument she fi do better. Cayliss and classless

1. Don’t make Monique trick unuh bout she “gay” cuz all when she and the gal deh she a sex man same way! She’s definitely bisexual… she love sex man for things!

11. Wow. Dogs will always act like dogs!!! It is just said the amount of things these young girls will put inside their body cavities. Dem tek man, gal, dog, transgender. I prefer when gays choose a side. Stop dipping in and out of different beds. If you’re a lesbian just be that if your a gay male just be that. I just don’t like the bisexual thing.

12. Hi, hello, excuse u! Not every gerl! Because I don’t yam nothing name PUSSY VAGINA PUMZ OR FRONT! Yuh bright bout every gerl!

13. Now we see why she and Nickeisha wouldn’t mesh at all. Sher you and yuh fren dem is a damn disgrace. As bad as things be, you never had to stoop to this level to be seen. You were building a brand with your lippies and looking at how you are behaving I wouldn’t spend a dollar with you. This is a damn shame, everything bout yuh stall right about now. Gwan kiss up and lick up. You are damaging your own image.

Met, if yuh ever see the images from Renee six thirty lingerie party, Yuh eye dem blind. #vomit

14. They look bad and the plp need fi. Talk the truth one group of whoring washed up. Nasty disease carrying careless loose pussy whores all of them them stay bad in real real life

15. a nuh noting new dis. all a dem a freak. sher did get catch pan video a f**k a girl ina di work van fi real. poochy start all look like sher and dhat is NOT a good ting. tink she migrate fi do bettta mi lose after u b

16. birds of a feather flock together whole a dem a germs all them do ago party and f**k everyday from ja to the whole usa!!!!

17. She rand nick chromazz a par now too and we all know nicky a lesbian. Dem no stop sex off Dem one aneda

18. Tek di case and gimmie di pillow , Monique is a slim a scuum of the earth.she is gone to the dawgs.She is classless, a whore from since she was 12, F**k man, horse ,dog everything. Chastise har good up woman fi Javana and look pon har now.Before she go look bout har papers in America, In America and a walk and lie bout she have papers, some gal nuh set dem priorities straight.A turn El Chapo in America fi har dread married man weh a use her like mule. A gal weh nuh waan work dan sell drugs. Uncle Sam will know weh fi do wid har and all she do a drive around inna people ID and name if yuh look weh which name di car inna not her’ s. SHE is trying to find herself lost f**king sheep gone to the days. She and hat man walk a con people.Her name start and end with lie. When you talk about impressionist let’s talk about Monique Hylton lie yuh f**k. Lawd onnu bare ware da gal deh dangerous …lethal weapon. Man onnu run nuh mek she know nuh information neither she will pick it away and use it to f**k you over …..Slut down Jamaica and come America and slut it down too and don’t forget she has vaginal herpes.

19. RAE RAE and classless is not the word to describe Monique Hylton slut from Spanish town walk and tek man dog horse cow and goat. Mi nuh understand some gal weh need fi set dem priorities straight. Di yah in America and still nuh have nuh papers. A drive around inna benz when benz nuh inna har name. Bitch yuh get yuh papers yet? All she waan do a hype pon snap chat like she have it….dont watch the hype people all she do is be a mule to di dread married man. All she waan do a sell weed ole bum. Lost is not di word to describe dis bitch every week she change fren. Beware name start with Lies and end with Lies.Gone to di mongrels…..drugs dealer bitc yuh nah go get yuh papers. And dat mout and pussy nuh clean cause she have vaginal herpes pon har pussy. Walk and f**k and suck too much. And not to talk about di injection batty a suh yuh desperate fi batty. Yuh get injection…woiee mi body fall off real fall off. Monique yuh a nuh bady bitch di dread muh want yuh ,yuh a him mule and punching bag. Stupid biotch

20. What a way unu Mek Monique business fi unu I know this girl for years she hardly even talk to people and unu seh she fill a Fren on Di girl Snapchat all she post a food and selfie unu too f**king wicked leave the girl Mek she live her life any f**king or sucking a gwan wah that affi do wid unu a suh unu love people life. Di girl don’t even go no weh unu a talk bout Di man nuh want har look how good she look since she start f**k Di man when she was with that fat brown girl she never look so she look happy leave har Mek she live how she waa live nuh free country Di man a tek care a har sound like unu vex

1. How I came to the realization that it wasn’t a dyke was the other night when she was ranting on snapchat say somebody a “f**k her man” lmao! Guess the illegal ass shots couldn’t hold him..

21. dirty scum Monique u muma must shame a u what a way u set up the brown girl u use to date after u thief the man weed weh she deh wid now n Mek it look like a di gyal the man draw gun after di brown girl gyal call police pan u dirty blloodclattt caz u nuh have papers inna trump country the bitch catch r fraid the big chop pan r hand we nuh know if a she r the married man name Kevin aka bronco she deh wid do it the hoe catch r fraid n chop rself Mek it look like the brown girl n call police pan goodie but it never reach no weh a can bet she never show up inna court 1time u lost nuh BBC the mount a man this gyal f**k from panish town days no fren no family Monique unu nuh realize she nuh have none r old fren dem gyal wicked n lie unu hide unu papers from r

22. Monique Hylton weh nuh have no papers inna trump country n deh pan ig like she have nuttin inna America the Benz nuh inna r name she deh wid married man Kevin aka bronco the man live did him wife n 2pickney dem n up n down wid him weed u think the man want u Kmt

23. Trashy girls always dabble in bisexuality. Most of dem I feel do it because they’re whores but at the same time don’t want to give men “free phuck” so they phuck gal for free and phuck men that they can get things from. If you observe these women’s dating trends they take breaks from their lesbian activity in between dealing with men with means and will get more upset if the man cheats on them rather than if the girl they’re sucking out does. These females are nothing more than fashion lesbians who partake in it for reasons other than innate sexual arousal. It an island full of females who think like teenagers well into their 20’s 30’s and 40’s and who covet childish things like popularity and attention, the lesbian thing is going to continue to increase amongst. Also it seems like being phucked out before you reach the age of 21 carries little to no stigma in the island anymore.

24. What ever happen to moneque and the chubby lesbian chick why dem mash up. The chubby chick was cute but I couldn’t tell who was the man or ooman in the relationship. Then the chubby chick start hang with javana hawd. Then u nuh see dem again. Any word on javana hoe she doing

1. The chubby chic too classy fi dem I follow her on ig dillonie di gyal a hot gyal n she lost weight

25. A long time tuff body sher a suck pussy unuh see when she come here a jodycouture dem she link wid dem doing this too no man dont want them and they doing it fi get a man and to be talk about attention gal me shame fi unnuh sher you washup and played out