ROCKED OR NOT?

7 thoughts on “ROCKED OR NOT?

1. Best she ever looked. I know lil if anything bout fashion etiquette, but I think the design pattern slims dung her body n accentuate her fake curves nicely. Her make up is on point too.

Overall impressively put together. …can’t stand a bone inna yuh but this mek u look like yuh have some lovely bones Ms.Shytty.

1. You can’t stand a bone ina miss kitty but a dutty apple whey tief, suck and borrow you worship and sadamite sweets you a cheer fa……I’m sure miss kitty no perfect but compared to them two gal deh she is royalty……..give yourself some of the advice whey you lub shub dung people troat……

1. Here’s some more advice. ..love the sinner,hate the sin. Type in Ms.Kitty pon the Jmg search section.

Yuh see if u come back after that n sey yuh like as much as 4 bones inna Kitty….I promise to rest my case.

Big up urself n gwaan go do ur homework mi will mark it ltr.

2. Mr fasion icon, Ms.Piggy would approve. The only thing missing is a lovely fascinator, but she look fantastic nonetheless.

3. Mi naw she she rocked it an mi naw she she nuh rock it all mi know is a betta look dan di oda one…wid di lampshade body.