RENEE DEM WAA KNOW HOW YUH FEEL?

Renee hw u nt the UK TOO SEE SHER LEAVE THE TIME YU TAKE A PICK UP FI SHER NIKESHA DEH UK LEAVE YUU DONT SEE YU NT MOVE FRM WHERE YU AT NIKESHA AND MARVIN BIG ALOVA NW YU NEED FI FINE YU A MAN LIKE MARVIN AND LIVE SHER ALONE

25 thoughts on “RENEE DEM WAA KNOW HOW YUH FEEL?

1. Gm sender same way you want know bout Renée ,we want know some stuff bout u too like. ..

Wha kind a malice you n the vowels them inna?what poor “o” coulda do yuh mek u avoiding it?

U missed out the word IN.
    I see u carrying on a torrid love affair with the letter U but again no love for O smh.

Use the letters L and E Plzzzz when you spelling all over.

Find* because Fine can’t work deh so.
    Finally how yuh manage fi mix up Leave n Live??You spelt n use it correctly twice so how on God’s green earth? ??

Grammer police signing off gone do the ppl dem work so unno gwaan thru.

2. Nikiesha got that booking from when she was with her previous manager, thats why Sher is going too. Why Marvin nuh gone if a him mek she get the gig? Dunce bat.

3. education very scarce ah Jamaica. stop mind ppl business and go and pick up a book… Met need to start a continuing education online course…. ur country needs it more than mix up… Jamaican Groupie is for Persons whom neva ago show progress… PPL WHO REALLY GET DIS COIN DNT DISCUSS OTHER PPL BUSINESS. TOO BUSY RUNNIN UP BAGS TO STUDY NON SENSE

1. So how u ova here johncrow vomit? how u here worm shit ?don’t come cause no one called u go eat multiple dicks n low the wall man too bright kmdt

2. Bathroom break so signing in bk for duty.

Minding* not mind
      How dare u leave out the Matey,they are a integral part of JMG!!
      Persons WHOM*??
      AGO??oh yuh meant A Go..A Guh

Use Paper or Money Instead of coins cuz ain’t a soul out here trying to get pennies, nickels n dimes.just try saying to smaddie “hey my jigga what up,u down for getting this coin or what? ”
      They would be wrong to bit*h slap yuh but u sorta had it coming! !

I will give you kudos for ur creativity though because I never knew the word NONSENSE could be divided into two! !

Gweh n go form ur own online course n lef the lady’s site.Don’t you have Chlorox bleach to taste test ms coinchaser??

3. We are too busy in our cozy jobs doing minimal labor for big pay. While you minions do all the work. So we have time fi come here get pay and chat unnu

4. It look like education scarce where you come from too or u just never did a pay attention inna school..but cuh yu too..kmt. Maybe u want some free lessons from Met u a try use sikes..GOH..wretch

5. Bitch you have yet to achieve a proper sentence. You are somewhere between Englis, Patois, Ebonics and jibberish. Go grab a damn book yourself before insulting a nation.

4. She got booking from she was with the group and with the previous manager! Di only f**king ting she a do from she and dem malice and she lef di group a fi follow back a Marvin!

Unnuh need fi understand what growth and progress really is!

5. Suh if Nicki get the bookings from dem time deh why Renee neva get book??? There is no validating this, ntn nah gwaan fi Renee, puppytail days gone. She a nuff up inna war when a Sher coat tail she ride.

6. OOOUUU, OOOUUU…when people post about the followers on this site but they’re on here, tears drop, belly buss, nuff head shake. JMG to the educated, uneducated, peepers, viewers, regular bloggers, occasional bloggers, givers, takers, rich, poor, known, unknown.
    What irks me more are people who makes comments and leave out word such as: some, many, a few, etc when describing Jamaicans.

Renee don’t worry mama, whatever is for you god will not keep it from you. Stay neutral with the jealousy war Sher have towards Nick. Until Nick started dating Marvin, I thought she was Sher. Sher mad the girl finally have her own identity and she’s no longer the bigger star. Its killing her inside. Today for them, tomorrow for you.

7. Anon 9:32 or close to deh time deh. Yuh nuh see yuh use whom rangggg. Nobody not here to be educated and trust mi when mi seh nuff educated ppl here. Dis a we chill spot . Hope ou go out wid ur postgrad diploma pon your yiye lash dem. Damn bright. And hello just what yuh fi know is not true dat ppl not educated in Jamaica. It’s. hard press to find someone who don’t have a school leavers surfitiketeeeeee.
    As fi the topic stop wid the bad mind behaviour just leave it man. I don’t think the girl was just mediating between her free dem. Mi hate when ppl try promote negativity . Her time will come and her Edward will be what she ddeserves .
    GM Met. From wah day mi a kill fi give u a lil story about a guy but mi nuh wa hurt the lady involved. I am thinking on it hard
    Ready fi mi sign in mi third a type my email address ya now 🙁

8. Senda nuh worry bout Renee just Mek sure a di hood she tie tuh di hole an Marvin an nickeisha naw go neva Eva left… cause any weh di news deh a fine it dwl till a kin ova. Ppl a worry bout likes an more views when feelings are really @ play, just wait dis affi unfold.

9. Unnu low anon, tru it bright mek it come ya a shine like the well whitewashed and newly zinc shithouse it be. Mi nuh so brite wid mi itty bitty edumacation but mi f**kery when mi see it. If supn pon ya rub u wrong just keep it moving but nuh come fi nuh baddy esp fi go dictate to Her Royal Tightness nope nuh dweet. Bout education scarce a Ja kmft almost every weh u go waah school, evening class or college deh betta u say the ppl dem nuh av the cash fi complete dem course but a dem a push. But from u go say dat n a write inna “we” patois mi know u a one a dem frighten friday weh run gone indulge inna wah other ppl build n gwaan like u a smaddy n dash stone ya but hey we will tek u stone mek u tomb so watch it

10. GM Heavy & DRY Yellow Yam,
    gwan easy uh self. Ah mi shithouse weh shine every day by uh mouth….. UH TING AH CHATTIN CHATTIN SHI SHI SHI YAH CHRO

11. She been going to England way before sher an nickesha an she’s been there a few times don’t see what’s the big deal if she nuh go now! Uno worry bout too much foolery…